NEVIĐENI SKANDAL U NOVOM SADU: Pokušaj linča igrača Novog Pazara! Policija ih spasila!
U Novom Sadu je bilo incidenata na meču Vojvodina - Novi Pazar, Foto: Adria Media TV

Nemile scene

NEVIĐENI SKANDAL U NOVOM SADU: Pokušaj linča igrača Novog Pazara! Policija ih spasila!

Kako tvrde iz novopazarskog kluba oni su napadnuti od strane rukovodstva i igrača Vojvodine

Objavljeno: 08:55h

Rukometaši Vojvodine pobedili su u nedelju u Novom Sadu ekipu Novog Pazara sa 35:26 (18:12), u meču sedmog kola plej-ofa Superlige, ali ovaj susret je obeležio neviđeni skandal.

Gosti su do 23. minuta držali rezultatski egal, bilo je 12:12, ali je do poluvremena viđena serija Vojvodine od 6:0, kojom je šampion Srbije "prelomio" utakmicu.

Pred oko 150 gledalaca u Sportskom centru Slana bara, domaćina je predvodio igrač susreta Jovica Nikolić sa šest pogodaka, a sledili su ga Duško Čelica, Stefan Ilić, Strahinja Stanković i Miloš Grozdanić sa po četiri gola.

Osmostruki strelac Armin Kaltak bio je najefikasniji kod nekompletnih Pazaraca, u čijim redovima su se istakli još Aleksa Maksić sa šest, Stefan Šaponjić sa pet i Aleksa Milošević sa četiri gola.

Meč je ipak ostao u senci velikog incidenta.

Naime, do incidenta je došlo nakon faula nad Arminom Kaltakom. Nakon kraće verbalne prepirke dva igrača usledile su psovke i uvrede od direktora RK Vojvodine, tvrde iz uprave RK Novi Pazar.

Zatim plavi karton za Petra Žujevića koji je spasio Armina Kaltaka linča.

- Upravo su nam igrači javili da je igrač Dušan Čelica pokušao i nakon utakmice da se fizički obračuna sa rukometašima RK Novi Pazar na očigled cele uprave RK Vojvodina. Samo zahvaljujući pripadnicima MUP-a nije došlo do linča naših rukometaša - dodali su iz RK Novi Pazar.

U konkurenciji šest najboljih timova u Srbiji, sastav iz Novog Sada je lider plej-ofa sa maksimalnih 14 bodova, dok je Novi Pazar na petom mestu i ima dva boda.

Pazar u osmom kolu dočekuje ekipu niškog Železničara 1949, a Vojvodina gostuje Partizanu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.