SUDARIĆE SE 400 KG MIŠIĆA: Iranski Hulk i brazilski Hulk najavili fajt!
Iranski je Hulk sredinom 2016. objavio da ide u vojsku, Foto: Instagram / Printscreen

bitka

SUDARIĆE SE 400 KG MIŠIĆA: Iranski Hulk i brazilski Hulk najavili fajt!

Iranac ima 186 centimetara i 178 kilograma. Brazilac ima 173 centimetra, a što se težine tiče kaže ovo: "Povećat ću svoju masu na 120 kg pa ću mu - otkinuti glavu"

Objavljeno:

Iranac Sajad Garibi (27) preko Instagrama je dogovorio MMA borbu sa Brazilcem Romarijom Dos Santosem Alvesom (29).

Prvi sebe naziva iranski Hulk, a drugi brazilski Hulk.

Iranac ima 186 centimetara i 178 kilograma. Brazilac ima 173 centimetra, a što se težine tiče kaže ovo: "Povećat ću svoju masu na 120 kg pa ću mu - otkinuti glavu".

Iranski je Hulk sredinom 2016. objavio da ide u vojsku jer "želi stati na kraj ISIL-u". Brazilski je Hulk priznao da je 2013. skoro ostao bez ruku jer si je "ubrizgavao sintetička ulja da mu mišići izgledaju veće".

Kako će se njih dvojica boriti to - samo oni znaju

Dečki su navodno divni ljudi. Brazilac je i otac. Upravo ga je porodica urazumila i odvratila od ubrizgavanja svega i svačega u svoje telo. A upravo su im tela , takva kakva jesu, postala izvor zarade i sad to žele što bolje unovčiti u svetu mas-medija, sa uvek dovoljno gledaoca željnih gledanja tuđih obračuna.

Iranski Hulk navodno diže 180 kg. I 15 je centimetara viši. I jedno 60 kila teži. Ako su dogovorili da paze da jedan od njih ne nastrada, a da zajedno uzmu lovu - svaka im čast.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.