POZNATI MMA BORAC UHAPŠEN ZBOG PREBIJANJA MLADIĆA: Promenio mu lični opis jer je urlao na devojku nasred ulice!
Asmir Sadiković iz Bosne je uhapšen, Foto: Youtube / Printscreen

tuča

POZNATI MMA BORAC UHAPŠEN ZBOG PREBIJANJA MLADIĆA: Promenio mu lični opis jer je urlao na devojku nasred ulice!

Od udarca je pao na tlo, a na njega je navalilo 15 mladićevih prijatelja koji su ga tukli letvama i kamenjem i jedva je uspeo da pobegne

Objavljeno:

Asmir Sadiković (26), poznati MMA borac iz BiH, završio je u zatvoru zbog optužbi da je prije dve nedelje teško povredio 23-godišnjeg mladića ispred noćnog kluba Urnebes na Trešnjevci.

Sadikovića je policija uhapsila desetak dana nakon događaja i predala ga pritvorskom nadzorniku, a o čitavom događaju policija je izvestila javnost ne navodeći da se radi o poznatom borcu.

“Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim državljaninom BiH zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela

Sumnja se da je osumnjičeni 10. marta 2019. oko 5 sati, u Zagrebu u Ulici Florijana Andrašeca, ispred noćnog kluba, nakon verbalne rasprave s oštećenim, šakom ga udario u glavu u predelu lica i teško ga povredio.

Razlog je navodno bio svađa oko jedne devojke, s kojom je u vezi pretučeni 23-godišnjak. Taj mladić i njegova devojka su se u jednom trenutku glasno posvađali, a Sadiković, koji je devojku takođe poznavao, prišao im je i pitao mladića zašto se dere na nju, na što mu je mladić odbrusio da gleda svoja posla.

Devojka je stala na mladićevu stranu te rekla da se radi o manjoj svađi i da je sve u redu. Međutim, kada su mladić i devojka otišli prema automobilu koji je bio parkiran ispred kluba, Sadiković je navodno mladiću povikao da stane i kad je ovaj zastao, “punom snagom ga pesnicom udario u glavu, trenutno ga onesvestivši i slomivši mu pritom nekoliko kostiju na licu.

Sadiković je ispričao da je napadnut bio on i da je nakon što je prišao mladiću i devojci koji su se svađali, mladić njega udario u glavu.

Od udarca je, kaže, pao na tlo, a na njega je navalilo 15 mladićevih prijatelja koji su ga tukli letvama i kamenjem i jedva je uspeo da pobegne.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.