PUT DO TOKIJA VODI PREKO POLJSKE I ITALIJE: Vroclav čeka svetske šampionke, Orlovi ponovo u Bariju!
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije, Foto: Odbojkaški savez Srbije

INTERKONTINENTALNE KVALIFIKACIJE ZA OI

PUT DO TOKIJA VODI PREKO POLJSKE I ITALIJE: Vroclav čeka svetske šampionke, Orlovi ponovo u Bariju!

Plasman na Olimpijske igre u Tokiju sledeće godine izboriće samo pobednici grupa, a olimpijski turnir je na programu od 24. jula do 9. avgusta 2020. godine

Objavljeno:

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće na turniru A grupe Interkontinentalnih kvalifikacija za Olimpijske igre 2020.

Domaćin će biti poljski grad Vroclav, turnir je na programu od 2. do 4. avgusta, osim domaćina, Srpkinje će igrati još protiv Portorikanki i Tajlanđanki.

Muška odbojkaška reprezentacija nastupaće u grupi C, u Bariju, u Italiji protiv domaćina, Australije i Kameruna, od 9. do 11. avgusta, saopštio je FIVB.

Plasman na Olimpijske igre u Tokiju sledeće godine izboriće samo pobednici grupa, a olimpijski turnir je na programu od 24. jula do 9. avgusta 2020. godine. Srpske odbojkašice brane srebro osvojeno u Riju 2016. godine.

FIVB je objavio da će pet Kontinentalnih turnira u obe konkurencije biti odigrani u januaru 2020, kao i da će na njima igrati minimum po četiri selekcije koje se nisu kvalifikovale na Olimpijske igre, a plasman će izboriti samo pobednici.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.