MMA BORAC DIVLJAO U ŠPANIJI: Demolirao luksuzni hotel, ukrao taksi,...
Daren Til (leži), detalj sa borbe iz 2018. godine, Foto: AP/Jeffrey Mcwhorter

BRUKA

MMA BORAC DIVLJAO U ŠPANIJI: Demolirao luksuzni hotel, ukrao taksi,...

Španski sud je potvrdio da su petorica Britanaca privedena i da im je određena novčana kazna

Objavljeno:

Engleski MMA borac Daren Til prošle nedelje je napravio je ogromne skandale u Španiji, jer je sa prijateljima divljao na Tenerifama.

Prvo je demolirao luksuzni hotel, a zatim je ukrao i taksi. Zbog svega toga je završio na španskom sudu. Novčana kazna mu je izrečena odmah. Englez će morati da plati 700 funti zbog svega što je uradio na Pirinejskom poluostrvu, a pored toga moraće da izdvoji i 8.500 funti kako bi bila nadoknađena šteta u hotelu.

Sumnja se javila kada je jedan taksista prošlog četvrtka prijavio da je MMA borac upao u njegovo vozilo i oteo ga. Kasnije je objavljeno da su dvojica turista sa još trojicom ljudi, za koje se sumnja da su deo iste grupe kojoj je pripadao Til napravili haos u jednom luksuznom hotelu, u kom su uništili nameštaj i ispraznili aparat za gašenje požara. Španski sud je potvrdio da su petorica Britanaca privedena i da im je određena novčana kazna kako bi nadoknadili štetu koju su napravili tokom ovog incidenta. Turisti su priznali sve što su uradili na Tenerifama.

O svemu što se dogodilo u Španiji, Til je pisao na društvenim mrežama, a posle kazne nema pravo žalbe, jer je već prihvatio krivicu. Engleski borac koji ima nadimak "Gorila" počeo je da trenira maj-taj sa 12 godina, a profesionalac je postao sa 15. Nije prvi put da učestvuje u incidentima pošto je 2012. godine dva puta uboden nožem u leđa na zabavi zbog sukob sa grupom muškaraca, a oštrica je promašila Tilovu glavnu arteriju za milimetar.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.