POTPISAN NAJSKUPLJI UGOVOR U ISTORIJI NFL: Kvoterbek postao najplaćeniji ikada, cifra izaziva vrtoglavicu!
Rasel Vilson, Foto: EPA/Mike Stone

LUDILO

POTPISAN NAJSKUPLJI UGOVOR U ISTORIJI NFL: Kvoterbek postao najplaćeniji ikada, cifra izaziva vrtoglavicu!

On je za sedam godina u Sijetlu igrao šest puta u plej-ofu, 2014. godine osvojio je Superbol pobedom protiv Denver Bronkosa

Objavljeno: 12:52h

Kvoterbek Sijetl Sihoksa Rasel Vilson potpisao je najskuplji ugovor u istoriji NFL lige.

Saradnja će biti vredna 140 miliona dolara, od toga 107 miliona će biti garantovano, a 65 miliona biće bonusi. Na godišnjem nivou Vilson će zarađivati 35 miliona zelenih novčanica, čime je pretekao kvoterbeka Grin Bej Pekersa Arona Rodžersa, koji godišnje prima 33,5 miliona dolara, pišu britanski mediji.

- Želim da budem Sihok do kraja. Moj cilj je da igram 20 godina - izjavio je Vilson, koji je 2014. godine osvojio Superboul sa Sihoksima.

On je za sedam godina u Sijetlu igrao šest puta u plej-ofu, 2014. godine osvojio je Superboul pobedom protiv Denver Bronkosa, a godinu dana kasnije Sihoksi su izgubili od Nju Ingland Patriotsa. Upravi je dao rok do ponedeljka da mu ponude novi ugovor, ali nikada nije želeo da igra za neki drugi klub. U redove Sihoksa, Vilson je izabran kao 75. pik na draftu u trećoj rundi.

- Hteo sam da ostale ekipe zažale, a takav je moj mentalitet i danas. Nema boljeg mesta od Sijetla, sjajan grad sa sjajnim navijačima, najboljim na svetu i ovo je posebna stvar - rekao je Vilson.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.