SLIKA OD KOJE I KAMEN ZAPLAČE: Emotivni Grbić postavio fotografiju sa preminulim prijateljima i poslao jaku poruku!
Vladimir Grbić, Foto: Saša Pavlić Koky

NOVA ŽIVOTNA LEKCIJA

SLIKA OD KOJE I KAMEN ZAPLAČE: Emotivni Grbić postavio fotografiju sa preminulim prijateljima i poslao jaku poruku!

Srpska odbojka je procvat počela da doživljava posle sankcija sredinom 90-tih godina

Objavljeno:

Bivši odbojkaški reprezentativac Vladimir Grbić prisetio se dvojice nekadašnjih saigrača i prijatelja koji su prerano preminuli, Žarka Petrovića i Dejana Brđovića.

Srpska odbojka je procvat počela da doživljava posle sankcija sredinom 90-tih godina. Tada je Vladimir Grbić započinjao reprezentativnu karijeru, a kao "starija braća" dočekali su ga Žarko Petrović i Dejan Brđović koji nisu više među živima. Pre četiri godine preminuo je Brđović, a 2007. godine zemaljski svet je napustio Petrović.

U znak sećanja na preminule prijatelje, Grbić je okačio fotografiju na Instagram.

- 1996, Danska kvalifikacije za OI u Atlanti. Partija preferansa sa Dejanom Brđovićem i Žarkom Petrovićem, moja 2 rano preminula saborca i pod budnim okom eksperta trenera i prijatelja Dragana Mihailovića. Neke stvari ostanu usečene u memoriju. Utakmice, pobede, porazi... Ali ovaj deo karijere je najlepši. Nedostajete. Jako. Za jednu kafu, jednu partiju, jedan stisak ruke i ono čuveno pitanje 'Kakav si zveri'? Nekom sam i ja bio mlađi brat. I učio. Čuvajte svoje prijatelje i svoje bližnje. Ne znate šta nosi život - napisao je Vanja Grbić na toj društvenoj mreži.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.