SPLITSKI HULIGANI PUŠTENI IZ ZATVORA: Iz Zvezde poručuju da im je oprošteno, ali je ostala gorka mrlja poniženja!
Igor Milojević je izjavio da je Zvezde oprostila huliganima za napad, Foto: Starsport©

EPILOG

SPLITSKI HULIGANI PUŠTENI IZ ZATVORA: Iz Zvezde poručuju da im je oprošteno, ali je ostala gorka mrlja poniženja!

Sekretar VK Crvena zvezda Igor Milojević kazao da napadnuti igrači zbog zgusnutog rasporeda nikako ne mogu da dođu u Split na saslušanje

Objavljeno:

Dvojica huligana, osumnjičenih da su u februaru napali vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu, pušteni su iz pritvora i u nastavku postpuka braniće se sa slobode.

U pitanju su Jure G. iz Solina i Mirko Ć. iz Splita koji se terete da su počinili razbojništvo i pokušali trojici vaterpolista – Alesandru Kralju, Milošu Maksimoviću i Dušanu Vasiću, da nanesu teške telesne povrede, piše Slobodna Dalmacija.

Aleksandro Kralj posle napada u Splitu
Aleksandro Kralj posle napada u Splitu foto: Printscreen/Youtube/Slobodna Dalmacija/Beta/Branislav Božić

Isti izvor saznaje da je u neformalnom kontaktu sa sudom sekretar VK Crvena zvezda Igor Milojević kazao da napadnuti igrači zbog zgusnutog rasporeda nikako ne mogu da dođu u Split na saslušanje, da opraštaju svojim napadačima, da su oni sportisti i da nemaju interesa za krivični postupak.

- Mi se bavimo sportom i uopšte ne želimo stvarati nikakvu zlu krv, prošlo je tako kako je prošlo, srećom nije bilo ozbiljnijih posledica. Ostala je ta gorka mrlja poniženja koje je doživio Kralj, ali mi smo stavili tačku na I i odlučili smo da nastavimo da se borimo na sportskom terenu i da se tamo dokazujemo. Isto tako, odlučni smo da ne dopustimo da se takvo poniženje dogodi bilo kojem hrvatskom sportisti kojem mi budemo domaćini. A s tim šta je bilo neka se bave drugi, porodice tih mladića i društvo, a ne mi - rekao je Milojević za Slobodnu Dalmaciju.

Vaterpolisti i uprava Crvene zvezde nakon napada u Splitu
Vaterpolisti i uprava Crvene zvezde nakon napada u Splitu foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.