JEDAN PAKAO JE POBEDILA, ALI JE SAČEKAO DRUGI: Ceca Kitić rešila novčani problem, ali je dobila strašnu bolest!
Svetlana Ceca Kitić, Foto: Zorana Jevtić

DRŽI se, SPORTskA legendo!!!

JEDAN PAKAO JE POBEDILA, ALI JE SAČEKAO DRUGI: Ceca Kitić rešila novčani problem, ali je dobila strašnu bolest!

- Bila sam toliko razočarana da sam izlaz često tražila u kafanama. Bilo je tu i malo više vina, najviše lekova za smirenje, koje pre nikada nisam pila. Za kratko vreme sam shvatila da kafana ne leči sve - istakla je

Objavljeno:

Nekadašnja rukometašica Svetlana Ceca Kitić konačno je rešila pitanje stana i kredita koji je imala da isplaćuje za isti i to u švajcarcima zbog kog su kako i sama kaže mnogi od brige čak i umrli.

- Agonija je počela prošlog marta kada je banka u kojoj sam 2007. godine podigla stambeni kredit jednostavno raskinula ugovor zbog kašnjenja u otplati. Kredit je bio u švajcarskim francima, banka je prvo jednom, a zatim i drugi put duplirala iznos rate. Tražili su da odmah platim veliku sumu uz upozorenje da će u suprotnom stan ići na licitaciju. Srce mi se ledilo od pomisli da ću sa decom na ulicu - ispričala je Ceca Kitić za magazin "Gloria".

- Znam da su mnogi umrli od stresa zbog ovog istog problema. Meni su neki nudili kuću, a Veselin Vujović mi je ponudio da sa ostalim rukometašicama sakupi novac. Objasnila sam da sam se zadužila i da ću sama da vratim dug. Potrebna mi je bila banka kojoj ću u razumnom roku moći da vratim novac - ispričala je Ceca i dodala.

Svetlana Ceca Kitić
Svetlana Ceca Kitić foto: Marina Lopičić

- Sklopila sam ugovor sa bankom da do sedamdesete godine plaćam ratu za refinansirajući kredit. Sada sam srećna ali pomalo i umorna. Prazna. Vratili su se problemi sa štitnom žlezdom - priznala je Ceca Kitić koja se sada ponovo bori sa dijagnozom koja sve češće pogađa žene u Srbiji.

Ona se u jednom trenutku okrenula kafani u kojoj je tražila izlaz, ali je priznala da nikada nije pomislila da podigne ruku na sebe.

- Bila sam toliko razočarana da sam izlaz često tražila u kafanama. Bilo je tu i malo više vina, najviše lekova za smirenje, koje pre nikada nisam pila. Za kratko vreme sam shvatila da kafana ne leči sve. Ubrzo sam svoj život dovela u red. Ni majci ne smem da priznam kakve su mi sve misli prolazile kroz glavu, ali nijednom nisam pomislila da se ubijem - istakla je bivša rukometašica.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.