USPESI SE NIŽU KAO NA TRACI: Ne jedno, već dva prva mesta za Partizan na prestižnom turniru u Sloveniji!
U8 i U10 hokejaši Partizana, Foto: HK Partizan

BRAVO, DECO

USPESI SE NIŽU KAO NA TRACI: Ne jedno, već dva prva mesta za Partizan na prestižnom turniru u Sloveniji!

Takmičenje je bilo ligaškog tipa, a crno-beli su, u obe kategorije, slavili nad svim protivnicima

Objavljeno:

Mladi hokejaši Partizana, koji ređaju uspeh za uspehom, ostvarili su novi veliki rezultat.

Na prestižnom Maribor Fox turniru u istoimenom slovenačkom gradu, Partizanova deca bila su bolja od timova iz Slovenije, Austrije, Mađarske, Hrvatske, BiH, ali i još nekih iz Srbije.

Takmičenje je bilo ligaškog tipa, a crno-beli su, u obe kategorije, slavili nad svim protivnicima i tako ubedljivo zauzeli prvo mesto i u uzrastu do osam i u uzrastu do deset godina.

Rezultati ove dece, mogli bi da budu nagoveštaj nekih novih, mnogo srećnijih vremena u srpskom hokeju, možda više nalik na one 70-e godine, kada je ovaj sport bio dosta ukorenjeniji u navijačkoj tradiciji, posebno Beograda.

Valja podsetiti i na još neke rezultate koje su ova deca postizala u poslednje vreme:

1 / 9 Foto: Adria Media TV

Selekcija U12 gostovala je pre dve nedelje u Celju na prijateljskom turniru U12/14 ( Celje, Partizan i Mladost iz Zagreba) gde je odigrano 6 utakmica. Pobedili smo u svim utakmicama U12 dok je u utakmicama U14 bilo teško parirati protivnicima jer smo i protiv njih igrali sa istim timom U12 i samo tri igrača U14, no iskustvo je veliko i deca su igrala sa najboljima iz navedenih timova.

A, u isto to vreme, selekcija U10 je posle odličnih igara u konkurenciji od 16 timova zauzela treće mesto i osvojila broznanu medalju na prestižnom turniru Memorial Claudia e Francesco u Bellinzoni (Švajcarska) gde je mladi golman Mihajlo Milenković proglašen za najboljeg čuvara mreže turnira.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.