KAO DA JE HULIGAN ILI ZVEZDA RIJALITIJA: Partizan se oglasio zbog napada kapitena crno-belih na saigrača!
Grb Partizana, Foto: Nebojša Mandić

ŠTA KAŽU GROBARI?

KAO DA JE HULIGAN ILI ZVEZDA RIJALITIJA: Partizan se oglasio zbog napada kapitena crno-belih na saigrača!

Iz kluba ističu da je Milomir postupio "izuzetno nepromišljeno, ružno, neodbranjivo i neoprostivo

Objavljeno:

Rukometaši Partizana pobedili su Novi Pazar sa 32:27 kao gosti, te su tako zabeležili važan trijumf u prvom kolu dogiravanja, ali meč je obeležio sukob dvojice igrača crno-belih.

Kapiten Milomir Radovanović je u 54. minutu, pri vođstvu Partizana od 30:26. fizički nasrnuo na Darka Stevanovića, o čemu smo već pisali.

Sada su i iz samog kluba izdali saopštenje.

Rukometna lopta - ilustracija
Rukometna lopta - ilustracija foto: EPA/Clemens Bilan

Crno-beli ističu da je Milomir u Novom Pazaru postupio "izuzetno nepromišljeno, ružno, neodbranjivo i neoprostivo". Ali, u klubu podvlače i da je je Radovanović "dobroćudan div, student KPA, sportista i dete za primer". Naglašavaju da je kapiten u pravom smislu reči, a podsećaju da je rukomet muški, agresivan i ponekad brutalan sport.

- Koškanja sa sudijama, publikom, protivnikom, a neretko i sa najboljim drugom iz svlačionice. Ako sve to ne poznajete, ne žurite sa razapinjanjem jednog čestitog momka i vrhunskog sportiste na krst srama, kao da je zvezda rijalitija, huligan ili kriminalac. Od strane kluba i organa Saveza, za svoju nesportsku reakciju, biće svakako drakonski kažnjen - ističe se u saopštenju.

Strateg Partizana Bojan Butulija naglašava da u svojoj karijeri nije upoznao boljeg sporitstu i čoveka od Radivojevića. Priznaje da i najbolji greše, ali ga veoma boli reakcija brojnih medija, koji više govore o incidentu, a malo pišu o uslovima u kojima igraju rukometaši.

- Bio je to više verbalni duel nego fizički. Desilo se u žaru borbe, imali su konflikt, ali smo svi zajedno sprečili da to preraste u nešto više. Klub je izdao saopštenje, razgovaraćemo o kazni. Samo, mnogo mi je krivo što se na ovakav način predstavlja jedan divan sportista i čovek. Milomir nije uradio nešto strašno da bi bio razapet - priča Butulija.

Šta vi mislite o celom slučaju?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.