KINEZI, HVALA NA POBEDI NAD HOLANDIJOM: Srbija osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu!
Juniorska hokejaška reprezentacija Srbije, Foto: Hokejaški savez Srbije

BRAVO, DEČACI

KINEZI, HVALA NA POBEDI NAD HOLANDIJOM: Srbija osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu!

Posle samo deset minuta igre Srbija je vodila sa 5:0, da bi posle druge donice rezultat na semaforu glasio 10:2

Objavljeno: 12:57h

Juniorska hokejaška reprezentacija Srbije osvojila je prvo mesto i zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu II divizije B grupe koje se održalo u Beogradu. Ovim uspehom izabranici selektora Nemanje Jankovića obezbedili su plasman u viši rang.

Mladi srpski oklopnici u poslednjem kolu demolirali su selekiju Belgije sa 12:2 (5:0, 5:2, 2:0) posle čega je usledilo veliko slavlje u ledenoj dvorani "Pionir". Naš tim je bio silno motivisan, jer je selekcija Kine savladala Holandiju sa 3:2 što je bio uslov da Srbija trijumfom protiv Blegije dođe do zlatne medalje.

Posle samo deset minuta igre Srbija je vodila sa 5:0, da bi posle druge donice rezultat na semaforu glasio 10:2. U plslednjoj trećini naštim je smanjo gas, tako da Belgijanci mogu biti više nego zadovoljni sa konačnih 12:2.

U strelce su se upisali Mateja Popović tri puta, Antonije Bogdanović i Marko Dragović po dva puta, Kristijan Savović, Aleksa Gvozdenović, Strahinja Vidović, Mihajlo Manojlović i Andrija Racić. Golove za Belgiju postigli su Lukas Boni i Jonas Steno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.