SRPSKA ODBOJKAŠICA RASPALILA PO VLASNIKU KLUBA: Dok sam bila na operaciji, on je pio šampanjac!
Ljiljana Ranković, Foto: Printscreen/Facebook/Ljiljana Rankovic

SKANDAL

SRPSKA ODBOJKAŠICA RASPALILA PO VLASNIKU KLUBA: Dok sam bila na operaciji, on je pio šampanjac!

Spomenuo je i da su mnoge talentovane devojčice dolazile iz cele Srbije i postajale velike igračice

Objavljeno: 14:23h

Vlasnik višestrukog šampiona Srbije i učesnika Lige šampiona ŽOK Vizura Zoran Radojičić u intervjuu za televiziju Odbojkaškog saveza Srbije govorio o nastanku tog odbojkaškog kluba i planskom stvaranju šampionske ekipe.

Spomenuo je i da su mnoge talentovane devojčice dolazile iz cele Srbije i postajale velike igračice. Tom prilikom pomenuo je i bivšeg kapitena Vizure i sadašnju igračicu Kana Ljiljanu Ranković.

- Devojčice dolaze u Vizuru sa 13, 14 godina. Kada vam neko poveri karijeru deteta, mislim da nema veće odgovornosti od toga. Ja sam prvo počastvovan, pošto ja to dete ne mogu da vratim u neomalterisanu kuću u okolini Valjeva. U pitanju je Ljilja Ranković, ako baš hoćete da vam kažem - rekao je Radojičić u izjavi.

Ostalo je nejasno zašto je stanje porodične kuće nekome bilo bitno, ali je taj detalj izazvao Rankovićevu da na društvenim mrećama objavi otvoreno pismo vlasniku Vizure.

- Istina je. Ljiljana Ranković je došla u Vizuru sa četrnaest godina. Iz malog Valjeva i kako Vi kažete "neizmalterisane kuće". Ta ista devojka provela je osam godina u Vašem klubu vredno radeći za svaki dinar. Godinu dana pre nego sto sam napustila Vaš klub igrala sam polufinale i finale sa jakim bolovima. I dok ste vi ispijali šampanjac i slavili titulu ja sam pakovala svoje stvari i već sledećeg dana bila na operacionom stolu. I danas mogu da se setim kako sam provodila dane u "neizmalterisanoj kući" i hodala sa štakama. A već sledeće godine kao kapiten Vašeg tima podigla tri pehara. Super kup, kup i na kraju titulu. Ispravite me ponovo ako grešim - MVP kupa i najbolji igrač sezone? Ljiljana Ranković, zar ne? Niste me uvredili gospodine, naprotiv dajete mi motiv za još veći rad. I evo i dan danas se vraćam mojoj kući, mom gradu i mojoj porodici. I ne znate kako je divan osećaj kada vas majka dočeka na pragu te iste kuće - napisala je Rankovićeva.

Vlasnik Vizure je morao da se izvini bivšoj igračici zbgo toga što su njegove reči dobile drugačiji smisao.

- Ispalo je bez veze, nije mi bila namera da nekog uvredim, pogotovu ne Ljilju Ranković. Njen primer sam pomenuo u kontekstu lošeg stanja naših klubova u unutrašnjosti i kako talentovana deca iz teških uslova dolaze u Vizuru, pa je tako konkretno Ljilja došla posle strašnih poplava u Srbiji u kojima je i njen dom oštećen. Nikad ne bih isticao "nemalterisane kuće", jer je svačija kuća u nekoj fazi izgradnje takva. I sam sam dete sa sela i nisam imao lak život - rekao je Radojičić.

Oglasila se i Ljiljana Ranković koja je prihvatila izvinjenje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.