CRNO SE PIŠE BUGARINU KOJI JE POLJUBIO NOVINARKU USRED INTERVJUA: Napakovala mu je i vatanje za zadnjicu uz tužbu!
Kubrat Pulev je poljubio novinarku tokom intervjua usta, Foto: Printscreen/Youtube/Jenny SuShe

Već je popio suspenziju

CRNO SE PIŠE BUGARINU KOJI JE POLJUBIO NOVINARKU USRED INTERVJUA: Napakovala mu je i vatanje za zadnjicu uz tužbu!

Kubrat Pulev više neće raditi ovakve stvari nikad u životu, iako je mislio da će to biti simpatično

Objavljeno:

Bugarski bokser Kubrat Pulev suspendovan je nakon što je tokom intervjua posle meča poljubio novinarku bez njenog pristanka. Čelnici boksa u Kaliforniji suspendovali su boksersku dozvolu 37-godišnjeg teškaša, koji je u subotu uveče posle pobede protiv Rumuna Bogdana Dinua zgrabio za lice i poljubio u usta novinarku Vegas Sports Dejlija Dženifer Ravalo poznatiju kao Dženi Suše, kada ga je pitala o meču sa Tajsonom Fjurijem. Pulev je rekao da su oni prijatelji, ali je Ravalo navela da su se upoznali dan ranije.

- Mogli ste videti na snimku kako ljubim voditeljku nakon što sam pobedio u subotu uveče. Dženi je moja prijateljica, a ja sam bio jako uzbuđen zbog pobede pa sam je poljubio. Te večeri ona se pridružila meni i mojim prijateljima na slavlju nakon borbe - pokušao je da se opravda Pulev, čiji je potez nekima bio simpatičan, ali ga je većina shvatila kao seksualno zlostavljanje i uznemiravanje.

Atraktivna novinarka je podnela tužbu protiv njega, a na konferenciji za medije rekla je da je bila "šokirana i ponižena" i da u prvi mah nije znala kako da reaguje. Takođe, ona je navela da je Pulev posle intervjua "sa obe ruke uhvatio za zadnjicu", da se posle toga smejao i da je otišao kao da se ništa nije dogodilo.

- Tražimo da se ove optužbe istraže i da se Pulevu suspenduje licenca za takmičenje - dodala je Glorija Alred, najpoznatija advokatica u SAD koja se bavi pravima žena i koja će zastupati Dženifer Ravalo u ovom slučaju. Pulev mora da se pojavi pred Državnom sportskom komisijom Kalifornije, koja je, kako je navedeno, "ozbiljno shvatila incident".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.