UH, KAKAV ĆE TO TEK TIM BITI: Svetska šampionka se vraća u ekipu sa kojim je već osvajala pehar!
Brankica Mihajlović će naredne sezone igrati protiv Tijane Bošković, Foto: ossrb.org

BOMBA

UH, KAKAV ĆE TO TEK TIM BITI: Svetska šampionka se vraća u ekipu sa kojim je već osvajala pehar!

Nema sumnje da će ljubitelji odbojke u Srbiji uživati u mečevima turskog šampionata

Objavljeno:

Odbojkaška sezona ulazi u finiš, a već polako počinju da se ugovaraju i realizuju transferi za narednu takmičarsku godinu.

Tranfsfer bomba leta dolazi iz Turske. Prema pisanju specijalizovnog sajta "World of volley", Fenerbahče je ugovorio dva velika pojačanja. U narednoj sezoni dres Žutih anđela nosiće Brankica Mihajlović i Naz Akjol.

Za srpsku odbojkašicu to će biti povratak u Evropu posle dve godine provedene u Aziji. Ove sezone Mihajlovićeva igra za japanski Džej Pi Marvelus, a kao jedan od najboljih svetskih primača biće veliko pojačanje za Fenerbahče koji predvodi Zoran Terzić. Ona je već nastupala za turski tim u sezoni 2015/16 kada su Žuti anđeli osvojili Superkup Turske.

Jedna od najvećih turskih odbojkaških zvezda je Naz Akjol koja se na teren vraća posle porođaja i igra na poziciji tehničara. I ona je povratnica u žuto-crni dres u kome je pre nekoliko godina osvojila sve - Ligu šampiona, SP za klubove, šampionat, kup i Superkup Turske. Fenerbahče želi da napravi šampionski tim i tako prekine dominaciju Vakifbanka. Ove sezone je napravljen ogroman uspeh plasmanom na Fajnal for Lige šampiona, a za narednu je cilj titula. Osim Vakifa, rival Fenerbahčeu će biti i Ezačibaši.

Nema sumnje da će ljubitelji odbojke u Srbiji uživati u mečevima turskog šampionata, jer će srpska kolonija u Istanbulu izgledati ovako: Fenerbahče sa Zoranom Terzićem, Brankicom Mihajlović i možda Anom Antonijević, Vakif sa Milenom Rašić i Ezačibaši sa Tijanom Bošković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.