IZ PARTIZANA VIČU IZ SVEG GLASA: Samo Vučić može da nas spasi!
Foto: Nebojša Mandić

nikad gore stanje

IZ PARTIZANA VIČU IZ SVEG GLASA: Samo Vučić može da nas spasi!

Uprava se nada pomoći prvog čoveka države

Objavljeno:

Vaterpolo klub Partizan se nalazi pred gašenjem - nikada nije bila toliko loša situacija u sedmostrukom šampionu Evrope.

Direktorka Partizana Tatjana Rakas napomenula je da samo predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ima moć da spase klub iz ove teške situacije.

- Da ne okolišam i da se ne lažemo, mislim da je jedini spas za Partizan da se priča sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem. Deluje da sve ostalo, nažalost, nije rešenje. Stvari tako izgledaju da je verovatno samo predsednik kadar da donese odluku i da preseče ovu agoniju Partizana. Sistemskog rešenja nema ni na vidiku, a nisam sigurna da li ćemo kao klub preživeti do kraja sudskog spora sa Opštinom Voždovac - kazala je Tatjana Rakas za Danas.

Stanje je alarmantno i ukoliko neko ne pomogne crno-belima, uskoro bi klub mogao da se ugasi.

- Izuzetno mi je teško da kažem da se Partizan gasi. To nije nikakvo spinovanje, to su činjenice. Mi nemamo nikakva sredstva, a nemamo ni sponzore. Sva rešenja smo iscrpeli. Opet ćemo pokušati da donacijama nešto prikupimo, ali sve je to kratkoročno, a ne sistemsko rešenje. Struja, voda, grejanje, neisplaćene zarade, sve nas to pritiska - ističe Rakas.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.