DELIJA I DRUG UMALO DA KOŠTAJU KRO KOPA NOVOG MOŽDANOG UDARA: Krenuli mu u posetu, pa promašili bolnicu za 50km!
Mirko Kro Kop Filipović, Foto: Print Screen Youtube

NEVEROVATNA PRIČA

DELIJA I DRUG UMALO DA KOŠTAJU KRO KOPA NOVOG MOŽDANOG UDARA: Krenuli mu u posetu, pa promašili bolnicu za 50km!

- Gospoda me tražila u okružnoj bolnici Žabok...

Objavljeno:

Legendarni hrvatski MMA borac Mirko Kro Kop Filipović pre nekoliko nedelja imao je moždani udar i od tad se nalazi u bolnici, u kojoj mu, bez obzira na stanje i moguću penziju, ne manjka dobrog humora.

Mirko je objavio krajnje interesantnu priču na Instagramu zbog koje je, kako kaže, zamalo dobio "drugi moždani udar", i to zbog svojih prijatelja boraca koji su odlučili da ga posete i odigraju partiju šaha s njim. Jedini problem je bio što su zgradu promašili za nekih pedesetak kilometara.

- Ova slika je nastala pre tri nedelje, treći dan kako sam hospitaliziran. Moji dragi Saša Milinković i Ante Delija su želeli da me posete, ali su čekali da mi se stanje stabilizuje. U sredu ujutro zovu i pitaju mogu li da dođu. Rekoh, naravno da možete, KBC Dubrava pa dođite uveče - započeo je Mirko urnebesnu priču na svom Instagram profilu.

- Zovu opet popodne da vide jel dogovor važi i je l sam ok. Rekoh, dobro sam i dođite, 6. sprat, soba 6, KBC Dubrava i kažu mi da dolaze posle treninga. I prođe 7 uveče, prođe 8 uveče, njih nema. Kad u 20.30 stiže ova slika uz komentar "jesi spreman za masakr?" Jer inače uvek posle treninga bacimo koju partiju šaha (nikad nisu partiju dobili,naravno) a sad su hteli da iskoriste priliku da se iživljavaju na čoveku koji je moždani udar preživeo, ali ok! I nema njih jedno 20 minuta, ja već zabrinut, kad me zovu. "Ej na kojem si spratu?" Rekoh 6. sprat, soba šest. Kasnije sam saznao da su se tada tužno pogledali i zaključili da je meni puno gore nego što su se nadali jer bolnica nema 6 spratova već 5, a neurologija je na 3. I ništa, odu na 3. sprat i ulete u sobu 6 gde su ih dočekali prestravljeni pogledi starica kad su im uletela dva ćelava lika od dva metra sa šahom ispod ruke! I tada su me opet nazvali i zamolili da im dam sestru na telefon da im ona objasni gde sam tačno jer ja se "očigledno gubim"! Tada mi se usprkos moždanom i glavobolji upali lampica! - napisao je, pa nastavio krajnje interesantnu priču:

- Pa ovi su garant bolnicu promašili, i naravno, gospoda me tražila u opštoj bolnici Zabok! Nisu malo promašili, samo 50 kilometara. Kako i zašto su završili tamo samo Bog dragi zna! A ja kad sam shvatio malo je falilo da me još jedan moždani ne opali. Iako sam i ja delom kriv jer sam samo dva puta ponovio u kojoj sam bolnici, a njima izgleda treba barem tri puta naglasiti. Tužno je kad tako mladi ljudi u tim godinama već imaju mečeva viška. Saznao sam da su me tražili u specijalnoj bolnici Sv.Katarina, gde su me posle operacije kolena posećivali, ali kako me tamo nije bilo jer je to ortopedska poliklinika oni su uleteli u opštu bolnicu Zabok koja je spojena sa poliklinikom Sv.Katarina, ali ja ih svejedno volim - otkrio je legendarni, sada već bivši borac, koji je objavio da je njegova karijera završena zbog bolesti, a u penziju je otišao sa deset vezanih pobeda.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.