LEGENDARNI ROKI MNOGO JAKO ISPROZIVAO MEKGREGORA: Ti si arogantan! Šampion se bori do kraja!
Silvester Stalone u filmu "Roki", Foto: Profimedia

REČ LEGENDE

LEGENDARNI ROKI MNOGO JAKO ISPROZIVAO MEKGREGORA: Ti si arogantan! Šampion se bori do kraja!

On smatra da bivši UFC šampion mora ponovo da se suoči sa Habibom Nurmagomedovim i da u revanšu ostavi "srce u kavezu"

Objavljeno:

Slavni holivudski glumac i suvlasnik UFC licence Silvester Stalone kritikovao je Konora Mekgregora.

On smatra da bivši UFC šampion mora ponovo da se suoči sa Habibom Nurmagomedovim i da u revanšu ostavi "srce u kavezu", jer ako to ne uradi nikada neće biti u potpunosti miran.

- Mislim da Mekgregor u svemu ovome treba da pronađe inspiraciju. Treba da kaže: “U redu prošao sam kroz težak period, javno sam ponižen, nalazim se na raskrsnici života i moram nešto da uradim. Suočio sam se sa svojim strahom. Suočio sam se s neverovatnim protivnikom koji se čini neuništivim. Habibom”. Jer ako ne ispuni svoj ideal, ako ne savlada svoj strah i ne pobedi tog čoveka ili barem ne pruži sve od sebe, mislim da će ga to proganjati do kraja života - rekao je Stalone.

Da podsetimo, Mekgregor je borbu za pojas lake kategorije protiv Nurmagomedova na UFC 229 tako što je bio prisiljen da preda meč u četvrtoj rundi, a Stalone veruje da se predao.

- Prošli put je izgubio jer je bio ogorčen. Bio je ponosan. Bio je arogantan. Došao je pred tog gospodina spuštenih ruku i ovaj ga je uništio. Mogao je bolje da se brani. Nije imao plan B! Ma, nije imao ni plan A minus. Sada mora da pokaže pravu veličinu. Dominirao je nad mnogim borcima na osnovu svoje genetike. Ali onda je naišao na sebi ravnog. Zato sada imate dva UFC boga, ako želite tako da iz nazovete. Pobedio ili izgubio, bitno je kako izgubite. Želim da vidim revanš. Želim da vidim tipa koji će ostaviti sve što ima na stolu. Jer to je karakteristika istinskog šampiona. Šampion se bori do kraja - zaključila je legenda Holivuda.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.