PAKLENA SITUACIJA U PARTIZANU! Nemaju para ni za autobus da putuju: Spavamo u najbednijim hotelima, nemamo dinara!
Vaterpolisti Partizana, Foto: Starsport©

katastrofalno stanje

PAKLENA SITUACIJA U PARTIZANU! Nemaju para ni za autobus da putuju: Spavamo u najbednijim hotelima, nemamo dinara!

Situacija u vaterpolo klubu je alarmantna, crno-beli su pred gašenjem

Objavljeno: 16:35h

Šest najtrofejniji klub na svetu u svim sportovima se nalazi u katastrofalnoj finansijskoj situaciji. Vaterpolo klub Partizan nema novac za odlazak u Split na gostovanje u okvriu regionalne lige.

- Teška situacija. Na gostovanja smo išli autobusima poput onog iz filma „Ko to tamo peva“. Smeštaj u najbednijem hotelu košta nas 4.000 evra, a mi nemamo ni dinara. Ostali smo bez sponzora - kaže direktorka trofejnog vaterpolo kluba Tatjana Rakas za Kurir i dodaje:

- Nemamo nikakve prihode! Nemamo nijednog sponzora! Pravo da vam kažem, nemam više ni koga da zovem. Na sve načine i preko mnogih prijatelja dovijala sam se kako bih obezbedila novac za prevoz i smeštaj.

Hoteli u kojima odsedaju vaterpolisti Partizana su u očajnom stanju.

- Spavamo u najjeftinijim i najbednijim mogućim hotelima, koji su u stanju raspada, samo da bismo došli do bazena i odigrali utakmicu.

Direktora kluba je očajna, pošto u klubu deluje da nikad nije bilo gore.

- Znate šta, da se ovde radi o nekoj bahatosti, da se ja nešto rasipam parama ili kradem, pa da razumem da se ovaj klub stavi na marginu, ali ovako... Pa, nama tri dana deca ne treniraju jer nemamo mazuta. Temperatura vode je 23 stepena. Imamo 350 dece koja vole vaterpolo, koja žele da budu novi Filipovići, Mandića, Jakšići, ali bez elementarnih uslova... Šta da vam dalje pričam, klub je na ivici gašenja, ovakva situacija je neizdrživa - završava Rakasova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.