DRŽAVA ČASTI USPEŠNE SPORTISTE: Ivana Španović, Strahinja Jovančević i paratekvondisti su novčano nagrađeni!
Ivana Španović donela je Srbiji zlatnu medalju na EP u Glazgovu, Foto: EPA/Valdrin Xhemaj

lep gest

DRŽAVA ČASTI USPEŠNE SPORTISTE: Ivana Španović, Strahinja Jovančević i paratekvondisti su novčano nagrađeni!

Za osvojene srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u paraolimpijskoj disciplini tekvondo, koje je održano u Antaliji u februaru ove godine, dodeljene su novčane nagrade u iznosu od po 25 hiljada evra u dinarskoj protivvrednosti Danijeli Jovanović i Mariji Mičev, kao i njihovim trenerima Bojanu Todoroviću i Violeti Ićitović

Objavljeno: 14.03.2019. 19:35h

Vlada Srbije dodelila je atletičarki Ivani Španović i njenom treneru Goranu Obradoviću novčanu nagrada u visini od po 20 hiljada evra u dinarskoj protivvrednosti.

Nagrada im je dodeljena za osvojenu zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u dvorani, održanom u Glazgovu u martu ove godine, saopštila je Kancelarija za saradnju sa medijima posle sednice Vlade.

Za osvojenu bronzanu medalju na istom takmičenju, atletičaru Strahinji Jovančevićudodeljena je novčana nagrada u iznosu od 10 hiljada evra u dinarskoj protivvrednosti.

Strahinja Jovančević i Ivana Španović posle osvajanja medalja u Glazgovu
Strahinja Jovančević i Ivana Španović posle osvajanja medalja u Glazgovu foto: Espreso.rs

Za osvojene srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u paraolimpijskoj disciplini tekvondo, koje je održano u Antaliji u februaru ove godine, dodeljene su novčane nagrade u iznosu od po 25 hiljada evra u dinarskoj protivvrednosti Danijeli Jovanović i Mariji Mičev, kao i njihovim trenerima Bojanu Todoroviću i Violeti Ićitović.

BONUS VIDEO: 

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media