SVI TROFEJI PARTIZANA IDU U GRADSKU ČISTOĆU: Katastrofalna situacija za crno-bele!
Trofeji VK Partizana, Foto: Kurir

nije dobro

SVI TROFEJI PARTIZANA IDU U GRADSKU ČISTOĆU: Katastrofalna situacija za crno-bele!

Situacija u najtrofejnijem srpskom klubu svih vremena je toliko loša da nemaju novac ni za putovanje na utakmicu u Split, a kamoli za bilo šta drugo

Objavljeno:

Vaterpolo klub Partizan nalazi se u najtežoj situaciji od osnivanja.

U 73 godine, koliko postoji klub sa Banjice, nikad se nije dogodilo da situacija bude toliko teška da im preti zaplena trofeja osvojenih tokom bogate istorije.

Poslednja u nizu tužbi stigla je od Javnog komunalnog preduzeća „Gradska čistoća“. Oni su dugovanje Partizana prebacili na izvršitelje, koji će pokušati da naplate to potraživanje.

Situacija u najtrofejnijem srpskom klubu svih vremena je toliko loša da nemaju novac ni za putovanje na utakmicu u Split, a kamoli za bilo šta drugo.

Vaterpolisti Partizana
Vaterpolisti Partizana foto: Starsport©

- Šta više da popisuju?! Pa nama je sve odavno popisano. Ponudili smo im i pehar Lige šampiona da popišu. On je neprocenjive vrednosti, neka lepo i to popišu - ogorčena je Tatjana Rakas, direktor Partizana.

Nastavila je u dahu da priča:

- Odneli su nam neki stari frižider, u kom rashlađujemo sok i vodu za delegate, sudije... Vredi možda 1.000-2.000 dinara. Taman fino što su nam odneli da ga se rešimo, ionako je jedva i radio. Prošle godine su došli da nam uzmu teretanu! Ej, teretanu! U policiji se ljudi čude kad vide šta nam se radi, ne mogu ni oni da poveruju.

Bazen na Banjici
Bazen na Banjici foto: Espreso

Dakle, sve što je moglo da se stavi na spisak za konfiskaciju je stavljeno...

- Nije, zaboravili su nešto - da iznesu vodu iz bazena. Evo, pozivam ih da dođu i da nam odnesu vodu.

Poruka za kraj, više nego glasna i jasna.

- Sram ih više sve bilo! Je l‘ cilj da se ugasi vaterpolo klub Partizan? Nema problema, na dobrom ste putu da ugasite šesti najtrofejniji klub na svetu u svim sportovima. Da ostavite 350 dece na ulici, da ugasite klub koji je jedan od simbola ovdašnjeg sporta... - zaključila je Rakasova.

Partizanu se ne piše dobro
Partizanu se ne piše dobro foto: Starsport©

Kako saznaje Kurir, dug Partizana prema „Gradskoj čistoći“ iznosi oko 4,7 miliona dinara bez kamata (tačnije, 4.697.000 dinara). Ovo javno preduzeće je pet godina čekalo crno-bele da izmire bar deo dugovanja, ali do toga nije došlo. Nisu ispoštovana poravnanja duga potpisana 2014. i 2016. godine. Tako za pet godina nije isplaćeno gotovo ništa od dugovanja, pa su u „Gradskoj čistoći“ morali da ovaj slučaj prebace na izvršitelje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.