Rat saopštenjima između Partizana i Crvene zvezde prešao i na rukomet!

pa dokle više?

Rat saopštenjima između Partizana i Crvene zvezde prešao i na rukomet!

Rukometna sekcija crveno-belih u saopštenju posle rukometnog večitog derbija imali je mnogo zamerki na sudijsku organizaciju, a odgovor Partizana je brzo stigao
Objavljeno: 21:55h

Izgleda da rat saopštenjima između Partizana i Crvene zvezde prelazi sa sporta na sport. Tako je rukometna sekcija crveno-belih u saopštenju posle rukometnog večitog derbija imali mnogo zamerki na sudijsku organizaciju, uz naglasak da rade za Partizan, a odgovor Partizana je brzo stigao. Malo vam je i sve! Poštovane komšije, da li iko u Srbiji danas može da poveruje da je Partizan u bilo čemu favorizovan? Kao redovni učesnici uzbudljivih borbi za titule u poslednjih 25 godina, razumemo u potpunosti frustracije i neiskustvo vaše uprave, kad su u pitanju utakmice za visok plasman, kao i strahove od nepoznatog (plej-of). Ne razumemo vašu bahatost, stalno pozivanje na politiku i poziciju sile, koju bez ikakve podloge zauzimate u rukometnom takmičenju, koje je upravo za vas uvek imalo najviše razumevanja.

Mnogo ste se bolje snalazili u borbi za opstanak, gde ste uvek uspevali da u poslednjem kolu, nerešenim rezultatom ostanete u ligi, a kasnije telefonskim pozivima iz vrha države, dobijali pravo na nastup mimo svih pravila i rokova. Na vašu žalost, u rukometu na kraju titulu osvoji najbolji, a novac i politički pritisak nije isključivo faktor uspeha, kao što ste ustalom na prethodnom derbiju i sami videli. Takođe na vašu žalost, nama niko ne pomaže i mi ne moramo i nećemo nikome ćutati! (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.