PRED DUEL HRVATSKA - SRBIJA IZ ZAGREBA KAŽU: I Beograd ima problem sa "pogrešnom trenerkom"
Incident koji se dogodio u Splitu, Foto: Kurir / Printscreen

animozitet

PRED DUEL HRVATSKA - SRBIJA IZ ZAGREBA KAŽU: I Beograd ima problem sa "pogrešnom trenerkom"

Šta će biti dalje? Uoči utakmice između Hrvatske i Srbije u Sisku imaćemo sastanak i videćemo šta će odlučiti, dali smo im dovoljno vremena, oko mesec dana da donesu odluku - izjavio je Bukić

Objavljeno: 16:30h

Potpredsednik Vaterpolo saveza Hrvatske Perica Bukić izjavio je da na ovim prostorima postoji animozitet između određenih sredina što se posebno manifestuje u sportu i dodao da i Beograd ima problem sa "pogrešnom trenerkom".

Bukić ističe da su svi osudili nedavni napad na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu i da će sa predstavnicima srpskog saveza uoči utakmice dve selekcije u Sisku, u utorak, razgovarati o nastavku regionalne lige.

"Taj animozitet između određenih sredina postoji, a još me više žalosti kad se to događa i unutar Hrvatske, između Dubrovnika, Zagreba, Splita, Šibenika, Rijeke. Sport treba biti fešta, veselje, a ne prilika za 50 huligana s jedne i njih 50 s druge strane druge strane za sudar na nekoj benzinskoj pumpi. To treba svesti u okvire da se takvi događaji izbegavaju i onemogućavaju.

Što se tiče ovoga u Splitu, mi smo svi ekspresno osudili taj incident, a i oni je trebalo da budu malo oprezniji, ne baš hodati u trenerkama Zvezde po Splitu. Pa imaju oni i problema u Beogradu kad sa "krivom" trenerkom - zalutaš. Znamo za taj odnos Hrvatske i Srbije u odnosu na istoriju, rat, tu treba biti oprezan i pametan. Šta će biti dalje? Uoči utakmice između Hrvatske i Srbije u Sisku imaćemo sastanak i videćemo šta će odlučiti, dali smo im dovoljno vremena, oko mesec dana da donesu odluku", izjavio je Bukić za hrvatski portal "100posto".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.