SAVEZ RASPALIO PO VEČITIMA: Maksimalne kazne zbog tuče na derbiju!
Detalj sa Večitog derbija u ragbiju, Foto: Promo

NEMILOSRDNO

SAVEZ RASPALIO PO VEČITIMA: Maksimalne kazne zbog tuče na derbiju!

Na osnovu prijave delegata i posle pregledanja snimka utvrđeno je da je tuču započeo ragbista crno-belih

Objavljeno:

Takmičarsko disciplinska komisija Ragbi 13 federacije Srbije izrekla je maksimalne kazne za incidente na utakmici Superkupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana.

Meč je odigran 3. marta na stadionu BASK Arena na Carevoj ćupriji. Na osnovu prijave delegata i posle pregledanja snimka utvrđeno je da je tuču započeo ragbista crno-belih Dušan Milutinović. On je na utakmici dobio crveni karton, a kažnjen je sa četiri meča neigranja i isto toliko uslovno. To u preovdu znači da će mu kazna trajati sedam nedelja. Njegov saigrač Dragan Janković zbog učešća u incidentu je zaradio žuti karton zbog čega će pauzirati dva meča i još dva uslovno.

Detalj sa Večitog derbija u ragbiju
Detalj sa Večitog derbija u ragbijufoto: Promo

Sa dve utakmice pauze kažnjen je Predrag Keglić iz Crvene zvezde, a ostali ragbisti pauziraće po jedan meč. To su Boban Janković, Džavid Jašari, Mihajlo Stoiljković, Branko Čarapić i Vladimir Milutinović (iz Partizana), a u ekipi crveno-belih suspendovani su Vuk Štrbac, Ilija Krstić, Velibor Srećković i Stefan Nedeljković. Zbog napuštanja restriktivnog prostora kažnjen je trener crveno-belih Bret Dejvidson, a posebnu kaznu dobio je i Zvezdin Amerikanac Džamil Robinson koji nije bio u protokolu za duel Superkupa Srbije, ali je zbog ulaska na teren sa tribina morati da pauzira tri meča i još tri uslovno.

Zbog tuče na Večitom derbiju kažnjeni su igrači i Crvene zvezde i Partizana
Zbog tuče na Večitom derbiju kažnjeni su igrači i Crvene zvezde i Partizana foto: Promo

Crvena zvezda je pobedila u tom duelu sa 62:12.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.