PRELEP GEST MLADIH PRVOTIMACA PARTIZANA: Oduševili su sve dame koje su prošetale gradom!
Mladi fudbaleri Partizana, Foto: FK Partizan

SVAKA ČAST

PRELEP GEST MLADIH PRVOTIMACA PARTIZANA: Oduševili su sve dame koje su prošetale gradom!

Džentlmeni od malih nogu - tako treba!

Objavljeno: 08.03.2019. 15:07h
  • 30

Povodom osmog marta međunarodnog dana žena, najmlađi članovi prvog tima Partizana želeli su da svojim primerom ukažu na poštovanje žena svih generacija.

Ispred crno-belog butika na Terazijama Đerlek, Šehović, Pavlović, Bosić, Stevanović i Popović poklanjali su bele ruže slučajnim prolaznicama, želeći da im još više ulepšaju ovaj dan i pošalju poruku da je nasilje nad ženama za svaku osudu!

- Ženama bi svaki dan u godini trebao da bude osmi mart kada govorimo o ljubavi i pažnji koje one zaslužuju. Sve u životu polazi od kuće i kućnog vaspitanja, pa smo i mi želeli kao prvotimci Partizana da damo primer i podsticaj svojim vršnjacima, kako treba da se odnose prema nežnijem polu - kaže šesnestogodišnji Filip Stevanović.

1 / 3 Foto: FK Partizan

- Da li su to mame, bake, tetke, žene su žene i moraju biti poštovane u svakom trenutku, od kuće do posla - poručuje mladi Radivoj Bosić.

- Mnogo je primera porodičnog nasilja, mobinga, ali i vršnjačkog nasilja među pripadnicama lepšeg pola. Ovaj dan bi sve nas, bez obzira na uzrast, trebao da opomene da su one najvažnija karika u našim životima i da moramo da ih čuvamo i poštujemo u svakom trenutku - nadovezuju se Zlatan Šehović i Aleksandar Popović.

A na pitanje zašto bele ruže, Armin Đerlek kaže:

- Bela ruža predstavlja jedinstvo, vrline i čistoću nove ljubavi. Povezuju je i sa čašću i poštovanjem. U ovom slučaju ima veze i sa osmim martom kao praznikom, ali i našem odnosu prema grbu Partizana.

BONUS VIDEO: 

(Espreso.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media