SKANDAL U NIŠU: Sportski klub pokraden, nestale medalje, alat, radijatori...
Policija - ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

NEVEROVATNA VEST

SKANDAL U NIŠU: Sportski klub pokraden, nestale medalje, alat, radijatori...

Zaista strašno...

Objavljeno: 10:52h

Nepoznati počinioci obili su prostorije Ronilačkog kluba "Gusar" u Nišu kod Železničkog mosta, demolirali ih i iz njih ukrali ronilačku opremu, šest radijatora, šporet, frižider, alat i odličja koje su članovi kluba osvajali na različitim takmičenjima, rekao je agenciji Beta ronilac kluba "Gusar" Srđan Radulović.

Prema njegovim rečima, prostorije kluba nakon upada lopova izgledaju kao da je u njih "bačena bomba".

- Ta lica su ušla u klub tako što su razvalila vrata, ali vidimo da je deo zida jedne prostorije srušen, očigledno je da su probali najpre da tako uđu u klub. Sve što je bilo vredno su odneli. Nisu odneli televizor, njega su bacili u lavabo.

Pokušali su da iščupaju slavinu, ali su iskrivili i pokidali cevi zbog čega je voda poplavila klub", rekao je Radulović.

Lopov
Lopov foto: Stock

On je kazao da su unazad nekoliko godina lopovi nebrojeno puta upadali u klub i odnosili vrednu opremu, ali da je ovoga puta načinjena najveća šteta.

- Mi smo sve pokušali da bi sprečili pljačke. Postavili smo metalne rešetke na vrata, na prozore smo navarili čelične ploče i ništa ne pomaže - istakao je Radulović.

U Policijskoj upravi u Nišu potvrdili su da im je juče oko 18 časova prijavljena pljačka prostorija kluba "Gusar" na Keju Mike Paligorića kod Železničkog mosta.

- Izvršen je uvidjaj i šteta se procenjuje na oko 360.000 dinara. Za počiniocima se traga, a o događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo - istakli su u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, osnovano se sumnja da je kradju počinila grupa starijih maloletnika poznata po sličnim delima u delu grada pored glavne autobuske stanice i Nišave.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.