PLAKALA SAM KAO LUDAK, DAO MI JE DODATNU SNAGU: Ivana Španovic oduševljena Strahinjinim uspehom!
Jovančević i Španovićeva, Foto: Espreso.co.rs

ponos srbije

PLAKALA SAM KAO LUDAK, DAO MI JE DODATNU SNAGU: Ivana Španovic oduševljena Strahinjinim uspehom!

Ponovo je pokazala celoj Evropi da je najbolja

Objavljeno: 20:46h
Aleksa Radosavljević

Navikla nas je na uspehe, ali svakog puta uspe da nas iznova iznenadi i oduševi - Ivana Španović je osvojila zlatnu medalju na Evopskom prvenstvu u Glazgovu i pokazala da je kraljica skoka u dalj!

Ipak, koliko je veliki čovek dokazala je svojim obraćanjem za medije, u kom je prvo prokomentarisala veliki uspeh Strahinje Jovančevića, koji je osvojio svoju prvu medalju na velikim takmičenjima.

- Zbog svog finala nisam mogla da idem do hale da ga gledam, pa sam gledala u sobi. Ja sam bukvalno kao ludak sama u sobi vrištala i plakala. Bilo mi je stvarno puno srce, vratile su mi se emocije kada sam osvojila svoju prvu medalju u Moksvi. Nisam razmišlala da li mene ta emocija troši ili ne, nego kao da mi je to trebalo, još malo te dodatne pozitivne enegije pred moj nastup - rekla je Španovićeva.

Vratila se Ivana posle povrede i ponovo je zasenila sportsku Evropu.

- Moja 11. medalja, mislim da ću svega toga biti svesna kada ovo prestane i kada se sklonim sa atletske staze. Ovo je potvrda da jesam neko ko je najbolja skakačica na svetu. Mnogi bivši osvajači velikih medalja su prokomentarisali kako sam se vratila tako brzo posle jedne tako velike povrede, samim tim sam još ponosnija na medalju - kazala je Ivana i dodala:

- Hvala mom timu, treneru Goranu Obradoviću pre svega, jer je još jednom dokazao da je trener koji najbolje na svetu tempira formu. Hvala Vam što se tu u ovolikom broju i što i posle Glazgova delite radost sa nama - rekla je Španovićeva.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.