IZEM TI TAKVOG ŠAMPIONA: Navijač iz publike premlatio svetskog prvaka, a ni rival mu nije ostao dužan!
Navijači se obračunavaju sa Santosom, Foto: Printscreen/Instagram

HAOS

IZEM TI TAKVOG ŠAMPIONA: Navijač iz publike premlatio svetskog prvaka, a ni rival mu nije ostao dužan!

Na snimcima koji kruže društvenim mrežama se vidi kako ga nekoliko navijača šutira i udara pesnicama

Objavljeno:

Džijudžicu borac Erber Santos dobio je batine zbog usijane glave.

Ne bi to bila neka posebna vest da on nije svetski šampion u toj borilačkoj veštini. Tokom borbe sa Felipeom Penjom, navijači koji podržavajau Santosa su se zabrinuli za njegovo zdravlje pošto je pao na parter posle nekoliko minuta i uhvatio se za koleno.

To nije dugo trajalo, jer je Santos uleteo u publiku da poravna račune sa navijačima koji su ga provocirali. U celoj gužvi nekoliko ljudi je završilo na zemlji od udarca momka koji je provocirao džijudžicu šampiona. Uspeli su nekako da ih razdvoje, a onda se Santos zaleteo prema drugom provokatoru prema kome je bio još brutalniji.

Gužva je bila tolika da je u jednom momentu i sam Santos završio na zemlji, a na snimcima koji kruže društvenim mrežama se vidi kako ga nekoliko navijača šutira i udara pesnicama. U batinjanje Santosa se uključio i Penja, a situacija je uspela da se smiri.

Zbog tuče koju je izazvao, Erber Santos je suspendovan i očekuje ga žestoka kazna. Posle ovoga, Habibova frka posle duela sa Mekgregorom ne izgleda tako strašno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.