POLICIJA RASPISALA POTERNICU: Vlasnik NFL šampiona optužen za podvođenje! Oglasio se i Donald Tramp!
Nju Ingland Patriotsi su jedan od najuspešnijih timova u NFL ligi, Foto: AP

OPTUŽBE

POLICIJA RASPISALA POTERNICU: Vlasnik NFL šampiona optužen za podvođenje! Oglasio se i Donald Tramp!

U toj američkoj državi, Kraft je boravio nedavno na humanitarnom skupu, a dva puta je bio snimljen kako plaća za seksualni čin u ilegalnom salonu za masažu

Objavljeno:

Policija na Floridi raspisala je poternicu za Robertom Kraftom, vlasnikom kompanije "Kraft" i NFL šampiona Nju Ingland Patriotsa, pišu američki mediji.

On je jedan od 25 ljudi koji su optuženi za navođenje na prostituciju na Floridi. U toj američkoj državi, Kraft je boravio nedavno na humanitarnom skupu, a dva puta je bio snimljen kako plaća za seksualni čin u ilegalnom salonu za masažu. Nalog za hapšenje je izdat posle opširne istrage u kojoj su prikupljeni snimci koji dokazuju optužbe.

Portparol Roberta Krafta je negirao da je američki milijarder umešan u bilo šta nelegalno, a povodom svega se oglasio i predsednik SAD i Kraftov prijatelj Donald Tramp koji je izjavio da je iznenađen optužbama.

Vlasnik jednog od najboljih NFL timova, Kraft je postao 1994. godine kada ih je kupio za 172 miliona dolara čime je sprečio selidbu ekipe u Sent Luis. Od tada su Patriotsi osvojili šest Superboul titula, a Kraftovo bogatsvo se procenjuje na 6,6 milijardi dolara.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.