ZVEZDA JE ROĐENA: Prvu tuču joj otkazali, jer je prejaka! U sledećoj je unakazila protivnicu, a kakvu pozadinu ima
Valeri Lureda za sebe kaže da je manekenka u glumica, a u stvari opasno bije, Foto: Printscreen/Instagram/valerieloureda

MMA sport je dobio novu divu

ZVEZDA JE ROĐENA: Prvu tuču joj otkazali, jer je prejaka! U sledećoj je unakazila protivnicu, a kakvu pozadinu ima

Upamtite dobro ime Valeri Lureda

Objavljeno:

MMA sport je dobio novu buduću šampionku, ali i novu zvezdu koja će tek puniti naslovnice i doprineti novoj dimenziji popularnosti ovog sporta!

Ime joj je Valeri Lureda, sebe naziva manekenkom i glumicom, ali je u stvari neviđena fajterka u ringu ili oktagonu.

Naravno, ovim prethodnim dvema preofesijama pre svega doprinosi njen izgled, ali čini se da je prava slava čeka kada se nađe oči u oči sa najvećim MMA borkinjama, kojima sada već ozbiljno može da zapreti.

Počela je kao tekvondo takmičarka, čak je dobila i poziv u olimpijsku reprezentaciju SAD, ali je onda shvatila da je pravi poziv za nju prelazak na MMA, a to su namirisali u Belatoru, te su čim pre potpisali ugovor sa njom.

Hteli su za početak da joj daju neku lakšu borbu, pa su joj zakazali okršaj sa Anastasijom Brus, ali kada su videli u kakvu se zver transformiše, ubrzo su rešili da je otkažu u strahu da ne unakazi protivnicu.

Šansu je dočekala pre nekolikpo dana protiv, barem teoretski, daleko primerenije protivnice, Kolbi Flečer. Lureda je Flečerovu tukla jedno dva i po minuta, a onda ju srušila i jednostavno - prebila do kraja.

Flečerova je mogla samo pokušavati da zaštiti glavu, sudijac je prekinuo meč, a krvi i igara gladne mase dobile su novu zvezdu, koliko zbog borilačkog znanja toliko i zbog izgleda koji, budimo realni, prodaje sve.

Valeri Lureda ne beži od samopromocije na račun izgleda. Devojka mora da zaradi svoje parče hleba na kraju krajeva, a to joj je najbrži i najlakši način, ali ne beži ni od sati i sati napornog treninga koji je, na kraju dana, jedini način da zadržiš šansu da ti u kavezu ne promene taj lepi izgled.

Između treninga - borbi i uživanja u životu Lureda pokazuje u kakvoj je formi svojim pratiocima na društvenim mrežama. Na Instagramu ih ima preko 65 hiljada, a tek će ih dobiti, ako ni zbog čega drugo onda makar zbog ovih slika i izgleda.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.