ZVEZDA SRUŠILA PARTIZAN POSLE 4 GODINE: Crveno-bela pobeda za opstanak u regionalnoj ligi!
Večiti derbi u vaterpolu, Foto: Beta / Espreso ilustracija

14. kolo

ZVEZDA SRUŠILA PARTIZAN POSLE 4 GODINE: Crveno-bela pobeda za opstanak u regionalnoj ligi!

Crvena zvezda je večerašnjim trijumfom praktično obezbedila opstanak u A1 ligi, pošto sada ima 14 bodova i meč manje u odnosu na Partizan, Primorac i OVK Pošk

Objavljeno:

Večiti derbi u vaterpolu odigran je večeras na Dorćolu u okviru 14. kola Regionalne lige. Crvena zvezda je kao domaćin stigla do trijumfa rezultatom 10:6 i tako prvi put posle gotovo četiri godine savladala najvećeg rivala. Važnu ulogu u trijumfu crveno-belih odigrao je golman Aleksandro Kralj koji je sa nekoliko odbranjenih zicera odbio nalete crno-belih i ostavio Zvezdu na sigurnoj razlici.

Aleksandro Kralj je bio igrač utakmice
Aleksandro Kralj je bio igrač utakmice foto: Starsport©

Po dva gola za Zvezdu postigli su Kristijan Šulc, Dušan Vasić, Veljko Tankosić i Boris Popović, a po jednom su mrežu Partizana zatresli Đorđe Žeželj i Stefan Ilić. Na drugoj strani šest različitih strelaca u ekipi Partizana. Pogađali su Vićković, Kasum, Korolija, Radulović, Andrejević i Radanović. Crvena zvezda je večerašnjim trijumfom praktično obezbedila opstanak u A1 ligi, pošto sada ima 14 bodova i meč manje u odnosu na Partizan, Primorac i OVK Pošk.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.