POGLEDAJTE PRELOM, PODLIVE I POSEKOTINE ALEKSANDRA KRALJA: Imao je neviđenu sreću da se napadač s nožem sapleo!
Aleksandro Kralj je najgore prošao, Foto: Starsport©/Marina Lopičić

Bežao je glavom bez obzira

POGLEDAJTE PRELOM, PODLIVE I POSEKOTINE ALEKSANDRA KRALJA: Imao je neviđenu sreću da se napadač s nožem sapleo!

Golman crveno-belih nije imao kuda nego da skoči u more

Objavljeno:

Vaterpolo klub Crvena zvezda održao je konferenciju za medije povodom napada na njihove vaterpoliste u Splitu, u subotu popodne.

Trojica vaterpolista srpskog kluba napadnuta su u jednom kafiću na rivi dok su pili kafu, a razlog napada je bio što su nosili klupska obeležja.

Njih su huligani napali metalnim palicama na izvlačenje i noževima, a najgore od svih je prošao golman Aleksandro Kralj koji je morao u potrazi za utočištem da se baci u more kako bi se spasio huligana koji su bili spremni da ga ubiju.

Na njegovom licu i telu vidljive su posledice fizičkog napada, pošto mu je tom prilikom slomljen nos, zadobio je i još nekoliko udaraca zbog čega ima podlive, a na nozi ima ranu od posekotine.

Na licu Aleksandra Kralja su vidljivi podlivi i slomljen nos
Na licu Aleksandra Kralja su vidljivi podlivi i slomljen nosfoto: Starsport©

- Ostala su mi dva mobilna u kafiću, nije problem polomljen nos, koliko neke druge stvari... Imam ćerku od četiri meseca, ženu... Rekao sam da sam Crnogorac, branio se tim rečima u afektu, a u isto vreme govorio ko sam i šta sam da znaju ako me ubiju, koga su ubili. Trčao sam, kada sam video jednog da ide na mene nožem, na sreću okliznuo se i samo me zakačio po nozi. Kad sam shvatio da nemam izbora, jedino rešenje mi je bilo da skočim u vodu. Posle mi je i policija rekla da sam dobro uradio. Tada su krenuli da me gađaju kamenicama, vikali da skidam sve sa sebe. Najviše me zabolelo što su me posle vređali obični ljudi - ispričao je Kralj.

Vi na fotografijama možete videti njegove povrede.

1 / 8 Foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.