ONA JE NAJBOLJA: Ivana Španović je kraljica srpske atletike!
Ivana Španović, Foto: Profimedia

NAJBOLJI SPORTISTI ASS

ONA JE NAJBOLJA: Ivana Španović je kraljica srpske atletike!

Trofej „Profesor Aleksandar Petrović“ pripao je najboljem treneru u 2018.godini, Goranu Obradoviću

Objavljeno:

Srpski atletičari Ivana Španović i Strahinja Jovančević proglašeni su za najuspešnije takmičare Atletskog saveza Srbije, na svečanosti održanoj u "Hotelu M" na Banjici.

Zaokružena je još jedna atletska godina koja iza sebe ostavlja mnogo uspeha.

- Funkcija predsednika jednog od najuspešnijih granskih sportskih saveza u Srbiji predstavlja izuzetnu čast i ponos pogotovo nakon završene godine u kojoj je Ivana Španović osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u dvorani i tako ušla u istoriju kao prvi atletičar naše zemlje koji se okitio najsjajnijim odličjem na najvećoj atletskoj smotri. Taj uspeh prati još 59 medalja koje su osvojili naši reprezentativci na međunarodnim takmičenjima tokom protekle godine. Zato najveću zaslugu za uspeh domaće kraljice sportova imaju atletičari i njihovi treneri koji su svojim vrhunskim rezultatima na domaćem i međunarodnom nivou dokazali da naša škola atletike ima vrhunsku perspektivu, što govori i da mi u Atletskom savezu Srbije posvećeno radimo za budućnost ovog sporta - rekao je Veselin Jevrosimović, predsednik Atletskog saveza Srbije.

Trofej „Profesor Aleksandar Petrović“ pripao je najboljem treneru u 2018.godini, Goranu Obradoviću. Za najuspešniji klub proglašen je AK „Vojvodina“ Novi Sad, dok je AK „Panonija“ Pančevo proglašen za najboljeg organizatora takmičenja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.