SPEKTAKL MOŽE DA POČNE: Amerika staje - vreme je za 53. Superboul i tvitove Donalda Trampa!
Foto: Adria Media TV

analiza

SPEKTAKL MOŽE DA POČNE: Amerika staje - vreme je za 53. Superboul i tvitove Donalda Trampa!

Čak su i kladionice dale ponude za to koliko će tvitova tokom finala objaviti Donald Tramp

Objavljeno: 13:27h

Pola sata posle ponoći u Atlanti će biti održan 53. Superboul. Za šampionski prsten će igrati Nju Ingland Petriotsi i Los Anđeles Remsi.

Superboul je događaj koji privlači najveću pažnju u Americi. Više od 100 miliona gledalaca prati ovaj događaj, a svake godine se očekuje i reakcija predsednika države.

Čak su i kladionice dale ponude za to koliko će tvitova tokom finala objaviti Donald Tramp. Ovo je događaj tokom kojeg se emituju najskuplje reklame na svetu, gde 30 sekundi košta oko 5.5 miliona dolara.

Prošle godine igrači šampionskog tima Filadelfije su zaradili po 112.000 dolara, plus šampionski prsten koji vredi 30.000 dolara. Prosečna ulaznica za finale košta 4.863 dolara.

Najskuplje plaćene ulaznice su one koje je neko kupio na I-beju. Za par ulaznica je iskeširao 99.202 dolara. Ovo finale će pratiti rekordan broj kamera. CBS će utakmicu pratiti sa čak 115 kamera.

Američku himnu će pevati Gledis Najt, a u čuvenom half-tajm šou programu će nastupu Marun fajf, Trejvis Skot i Big boj. Pogledajte u prilogu i ostale zanimljivosti o 53. Superboulu koje su preneli Vladimir Vesić i Nenad Milunović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rsKurirsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.