Ivana Španović bronzana u Berlinu!
Dobar rezultat za Ivanu Španović u Berlinu, Foto: Fonet/Predrag Vuković

DOBAR REZULTAT

Ivana Španović bronzana u Berlinu!

Sledeći nastup Ivane Španović zakazan je za 16.februar u Birmingemu, u istoj areni gde je prošle godine slavila titulu svetske dvoranske šampionke

Objavljeno:

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović takmičila je večeras u Berlinu i sezonu otvorila rezultatom 6.65 metara, što joj je obezbedilo treće mesto na ISTAF mitingu večeras u Berlinu.

Publika je imala prilike da uživa u vrhunskim rezultatima Nemice Malaiko Mihambo koja je trijumfovala sa novim ličnim rekordom 6.99m, što je i najbolji rezultat na svetu u ovom trenutku. Drugo mesto osvojila je Ukrajinka Marina Bek sa novim ličnim rekordom 6.73m.

- Pre svega sam zadovoljan što se Ivana vratila na stazu, i što je izvela svih šest skokova bez problema. Cilj je da postepeno podižemo formu i da Ivana maksimalno spremna dočeka evropsko prvenstvo u Glazgovu gde brani titule šampionke Evrope. Mihambo je dominirala večeras pred domaćom publikom i ostvarila sjajan rezultat na samom početku sezone - zadovoljan je bio trener Obradović posle nastupa svoje pulenke.

Treće mesto za Ivanu Španović
Treće mesto za Ivanu Španović foto: EPA/Gerry Penny

Sledeći nastup Ivane Španović zakazan je za 16.februar u Birmingemu, u istoj areni gde je prošle godine slavila titulu svetske dvoranske šampionke.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.