DRAKONSKA KAZNA ZA HABIBA: Nurmagomedov i Mekgregor popili suspenzije zbog haosa posle meča, Rus plaća još 500.000!
Habib Nurmagomedov i Konor Mekgregor su kažnjeni višemesečnim suspenzijama, Foto: AP

Bez milosti

DRAKONSKA KAZNA ZA HABIBA: Nurmagomedov i Mekgregor popili suspenzije zbog haosa posle meča, Rus plaća još 500.000!

Sportska komisija Nevade je posle tri meseca izrekla kazne

Objavljeno:

Nije bilo milosti prema Habibu Nurmagomedovu zbog incidenta koji je napravio posle "borbe veka" sa Konorom Mekgregorom, mada je i Irac popio žestoku kaznu.

Ruski borac je dobio devetomesečnu suspenziju (zabranu borbi), dok je Irac suspendovan na šest meseci i već posle 6. aprila će moći da se vrati u ring.

Obojica su kažnjena i novčano od strane Sportske komisije Nevade, a tu je još gore prošao Habib koji će morati da plati pola miliona dolara, dok će Mekgregor platiti 50.000 dolara.

Ipak, postoji opcija da se Dagestancu smanji kazna za tri meseca ukoliko bude pristao na društveno-koristan rad u policiji Las Vegasa.

Podsećamo da je posle meča koji je dobio Nurmagomedov, on preskočio ogradu oktagona i uleteo među Mekgregorove ljude da se tuče, dok su njegovi rođaci uleteli u oktagon i sa njima se potukao Mekgregor.

To je izazvalo opšti haos svuda i situacija je jedva stavljena pod kontrolu, a odmah je bilo jasno da će biti žestokih kazni.

Kažnjen je i Habibov rođak Abubakar koji je napao irskog borca i njemu je zabranjeno godinu dana da se pojavljuje na takmičenjima uz kaznu od 25.000 dolara.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.