BRAZILSKA SAMBA ŠOKIRALA HRVATE: Najveća senzacija na Svetskom prvenstvu!
Foto: AP

sp u danskoj i nemačkoj

BRAZILSKA SAMBA ŠOKIRALA HRVATE: Najveća senzacija na Svetskom prvenstvu!

Komšije su u problemu

Objavljeno:

Rukometna reprezentacija Hrvatske doživela je šokantan poraz na startu druge faze Svetskog prvenstva u Nemačkoj i Danskoj.

Hrvatska je poražena od Brazila rezultatom 29:26 i značajno umanjila šanse za plasman u polufinale, a da bi igrala u završnici šampionata moraće da prođe težak put do pobeda nad Nemačkom i Francuskom.

Selektor naših zapadnih suseda Lino Červar odlučio se za taktiku koja se njegovim igračima obila o glavu – punih 40 minuta igrao je sa sedam igrača u napadu, odnosno bez golmana, ili sa šestoricom kada je Hrvatska imala igrača manje. Brazilci su to znali da iskoriste i postigli su čak sedam golova u situacijama kada je gol bio potpuno prazan.

Brazil je vodio od početka do kraja meča, rezultat je samo jednom bio izjednačen (1:1), a prednost je u nekoliko navrata iznosila 6 golova. Uspeli su Hrvati da u samom finišu priđu na gol zaostatka (26:25), ali više od toga nisu mogli.

Duvnjak je bio najefikasniji kod Hrvatske sa 6 golova, a Stepančić, Horvat i Štrlek su postigli po 5. Kod Brazila Langaro je postigao 9 golova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.