CRVENA ZVEZDA STVARA OPASAN TIM: U crveno-beli tabor vratila se evropska šampionka!
Sanja Malagurski pojačala je Crvenu zvezdu, Foto: Zorana Jevtić

POVRATAK

CRVENA ZVEZDA STVARA OPASAN TIM: U crveno-beli tabor vratila se evropska šampionka!

Ona je za crveno-bele nastupala pre deset godina

Objavljeno: 17:58h

Srpska odbojkašica Sanja Malagurski vratila se u Crvenu zvezdu.

Ona je za crveno-bele nastupala pre deset godina, a kasnije je igrala u italijanskim ekipama Asistelu iz Novare, Vili Kortezeu, brazilskom Moliku Osasku, poljskom Hemik Policu, Trabzon iz Turske, italijanske Montekjari i Bergamo.

- Sada je tačno 10 godina od kada sam prvi put došla u Crvenu zvezdu. Osećaj je, kao i uvek, divan kada dođem ovde i kada uđem u prostorije kluba ili našu halu. Provela sam u Zvezdi dve jako lepe godine. Kada sam odlazila ostala sam svima u divnom odnosu i kontaktu tako da se osećam kao da nisam ni odlazila - izjavila je Malagurski.

U dresu Crvene zvezde, Sanja Malagurski je 2011. godine osvojila titulu šampiona i Kup Srbije, a bila je i član crveno-belog tima 2009/10 kada je osvojena dupla kruna, ali je zbog povrede prpopustila skoro celu sezonu.

- Te prve godine mi se na žalost dogodio peh. Operisala sam koleno, ali sam bila uz ekipu i sa Zvezdom imam dve duple krune koje su za mene imale jako veliki značaj - dodala je odbojkašica.

Sa reprezentacijom Srbije je osvojila titulu šampiona Evrope 2011. godine, a u svojoj bogatoj riznici između ostalog ima i tri zlatne medalje iz Evropske lige i tri bronzane sa finalnih turnira FIVB Gran prija. Crveno-bele su nedavno dovele i Tijanu Malešević, koja ima zlato sa svetskog prvenstva, što znači da Beograđanke stvaraju ozbiljan tim, koji bi mogao da bude konkurentan i na međunarodnoj sceni.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.