BRUKA I SRAMOTA ZA SRBIJU I ZA SPORT! Majke se čupale i tukle, opšta tuča roditelja na utakmici dece do 14 godina!
Tuča roditelja na Banjici, Foto: Adria Media TV

Svet nam se smeje

BRUKA I SRAMOTA ZA SRBIJU I ZA SPORT! Majke se čupale i tukle, opšta tuča roditelja na utakmici dece do 14 godina!

Da stvar bude još i gora u opštoj tarapani učestvovale su i žene i majke, koje su se čupale i udarale na tribinama

Objavljeno: 10:34h

Srpski sport je dotakao još jednom dno, a za to su se ovog puta pobrinuli roditelji dece koja bi jednog dana trebalo da pronose slavu srpskog najtrofejnijeg sporta - vaterpola.

Šokantne i sramotne scene viđene su na utakmici dečaka Partizana i Beograda starosti do 21 godine koja je odigrana na bazenu na Banjici, a zbog njih nam se smeje čitav svet.

Roditelji dece koja su igrali utakmicu u bazenu (a koja nije imala nikakvog rezultatskog značaja čisto da napomenemo) potukli su se na tribinama kao najgori huligani.

Da stvar bude još i gora u opštoj tarapani učestvovale su i žene i majke, koje su se čupale i udarale na tribinama.

Na snimku koji je stigao u redakciju "Kurira", se vidi i taj momenat tuče dve gospođe, ali i čuje se njihova cika i vriska u toj sramoti na tribinama.

Ne postoji ni adekvatno objašnjenje, ni komentar, a kamoli opravdanje za ovakve ružne i, usudićemo se reći tragične scene. Uostalom, šta onda jednog dana očekivati od te dece koja se bave sportom, ako im se roditelji, očigledno puni ličnih frustracija i neispunjenih ambicija ovako ponašaju i nemaju ni srama,ni obraza da naprave nešto ovako.

Za one koje iole zanima sam meč, reći ćemo da je zbog ovog događaja prekinut na dva minuta pre kraja i biće nastavljen u ponedeljak, nadamo se iza zatvorenih vrata.

Inače, i Partizan i Beograd su već ranije bili obezbedili plasman u narednu rundu Kupa Srbije, tako da ovo nije imalo nikakvog rezultatskog značaja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.