POJAVIO SE JEZIV SNIMAK SVIREPOG PREBIJANJA UFC LEPOTICE: Skočila je sa balkona da bi pobegla od muža nasilnika!
Rejčel Ostovič je primljena u bolnicu sa prelomima kostiju lica, Foto: Printscreen/Instagram/rachaelostovich

nasilnik se neće izvući

POJAVIO SE JEZIV SNIMAK SVIREPOG PREBIJANJA UFC LEPOTICE: Skočila je sa balkona da bi pobegla od muža nasilnika!

Brojni podlivi i frakture bili su na njenom licu kada je primljena u bolnicu

Objavljeno:

Svetska javnost je bila zgrožena prošlog meseca kada se saznalo da je poznata MMA borkinja Rejčel Ostovič brutalno pretučena od strane svog muža.

UFC lepotica je primljena u bolnicu izobličenog lica od batina koje je pretrpela, a zaradila je i frakturu jagodične kosti.

- Pretukao me je nakon večere. Udario me u glavu, lice, rebra... pala sam na pod. Povratila sam nekoliko puta, iskašljavala sam krv. Borila sam se da dođem do zraka, pobegla sam preko balkona sva krvava. Jagodična kost mi je bila slomljena - rekla je Ostrovič sudiji.

Njen suprug, takođe MMA borac Arnold Berdon se branio da je ona njega prva napala i da su žestoke svađe bile redovne u njihovom braku. Međutim, teško da će ga to izvući za svirepo iživljavanje nad suprugom.

Posebno mu ne ide u prilog i snimak koji se pojavio, a na kome je zabeležen deo incidenta, iako je vrlo lošeg kvaliteta.

Na njemu se čuje kako joj preti da će je ubiti, dok ona jeca i moli ga da prestane, a čak se vidi i momenat kada preko balkona beži u pokušaju da se spase. Ona je skočila sa čak tri metra visine ne bi li pobegla od nasilnika.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.