SVETSKE ŠAMPIONKE PREVELIK ZALOGAJ: Francuskinje razbile Srbiju za polufinale
Ženska rukometna reprezentacija Srbije, Foto: EPA/Eddy Lemaistre

EP U RUKOMETU ZA ŽENE

SVETSKE ŠAMPIONKE PREVELIK ZALOGAJ: Francuskinje razbile Srbiju za polufinale

Držale su Srpkinje priključak u prvom poluvremenu, ali su prvakinje sveta brzo pokazale kvalitet

Objavljeno:

Ženska rukometna reprezentacija Srbije izgubila je od Francuske u poslednjem meču druge faze Evropskog prvenstva sa 38:28.

Držala je Srbija priključak u prvom poluvremenu, a posle 15 minuta bilo je 10:9 za Francusku. Brzo se igralo na obe strane, a u 24. minutu, zahvaljujući odbranama Marije Čolić i postignutim golovima, Srbija je povela sa 14:13.

Neshvatljivo su izabranice Ljubomira Obradovića stale u finišu prvog dela igre što su svetske šampionke uspele da kazne i na poluvreme odu sa četiri gola prednosti.

Vrlo brzo je sve bilo jasno. Prvih 11. minuta nastavka Srbija nije umela da da gol, a sa druge strane, Francuskoj je sve polazilo za rukom i došla je do plus deset koje nije ispuštala do kraja meča.

Nerešive enigme za srpsku selekciju bile su Estel Minko sa devet i Manon Uete sa sedam golova, dok su u srpskoj ekipi Katarina Krpež Šlezak, Jovana Kovačević i Slađana Pop - Lazić postigle po pet pogodaka.

Francuskinje su ovom pobedom obezbedile polufinale u kome će se sastati sa Holandijom, a Srbija nije uspela da se domogne ni borbe za peto mesto.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.