UDARAO ŽENU PA DOBIO OTKAZ: Kanzas Siti otpustio mladog igrača zbog nasilja
Karim Hant, Foto: AP/Kelvin Kuo

OTPUŠTEN

UDARAO ŽENU PA DOBIO OTKAZ: Kanzas Siti otpustio mladog igrača zbog nasilja

Policija Klivlenda je potvrdila ligi da niko nije uhapšen zbog tuče

Objavljeno:

Kanzas Siti Čifs otpustili su jednog od najboljih igrača NFL Karima Hanta zbog snimka na kom guši i udara ženu.

Snimak je napravljen u hotelu u Klivlendu u februaru, a u petak je objavljen na američkog portalu TMZ u petak. Čelnici su razgovarali sa 23-godišnjim igračem u vezi incidenta, ali on nije bio iskren što je i potvrđeno snimkom.

Policija Klivlenda je potvrdila ligi da niko nije uhapšen zbog tuče niti da je protiv Hanta podignuta optužnica. Prema policijskom izveštaju svedok je istakao da je igrač zatekao dve žene sa njegovim poznanikom kada se vratio u hotelsku sobu.

Rekao je ženama da odu kada je saznao da imaju 19 godina. Jedna od njih je rekla da joj je naređeno da ode pošto je odbila da bude sa jednim od ljudi koji su bili u Hantovoj sobi. Svedok je izjavio i da je jedna od žena vikala i lupala vratima sobe zbog čega je izbačena iz hotela, a čak je i vređala Hanta na rasnoj osnovi pre nego što ju je udario.

Zbog incidenta NFL je stavio Hanta na listu "Komesarovih izuzetaka" što znači da ne može da trenira niti da prisustvuje utakmicama. Čifsi su favoriti za plasman u plej-of, ali su im bez mladog igrača šanse umanjene.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.