TRAŽITE NAJBOLJEG VATERPOLISTU SVETA, IZABERITE GA U SRBIJI: Četiri naša reprezentativca kandidati za nagradu!
Četvorica srpskih vaterpolista su u konkurenciji za najboljeg na svetu, Foto: Printscreen/RTS

Možete glasati za njih

TRAŽITE NAJBOLJEG VATERPOLISTU SVETA, IZABERITE GA U SRBIJI: Četiri naša reprezentativca kandidati za nagradu!

S obzirom na to da je naša selekcija i u godini koja se približava kraju ostala za nama, onda je logično što imamo toliko kandidata

Objavljeno:

Kad tražite najboljeg vaterpolistu na svetu onda morate birati među igračima Srbije, jer naša selekcija apsolutno dominira ovim sportom.

U prethodnoj godini, Srbija je odbranila titulu evropskog prvaka, dok je u Svetskoj ligi nastupala u podmlađenom sastavu i osvojila bronzu.

Zbog svih tih uspeha, ali i igara u klubovima čak četvorica srpskih igrača su se našli u konkurenciji za najboljeg vaterpolistu sveta u 2018. godini.

Andrija Prlainović, Filip Filipović, Miloš Ćuk i Dušan Mandić su kandidati za najboljeg u 2018. godini
Andrija Prlainović, Filip Filipović, Miloš Ćuk i Dušan Mandić su kandidati za najboljeg u 2018. godini foto: Starsport©

Andrija Prlainović, Miloš Ćuk, Dušan Mandić i Filip Filipović nalaze se na ovoj listi kandidata, a u glasanju mogu da učestvuju i navijači, što mogu učiniti klikom OVDE.

Za prethodnu godinu je kao najbolji bio izabran Sandro Sukno iz Hrvatske koji je, međutim, celu ovu sezonu propustio zbog bolesti od koje je oboleo.

SPISAK KANDIDATA ZA NAJBOLJEG VATERPOLISTU SVETA:

Andrija Prlainović (Srbija) Miloš Ćuk (Srbija) Dušan Mandić (Srbija) Filip Filipović (Srbija) Andro Bušlje (Hrvatska) Josip Pavić (Hrvatska) Ćavi Garsija (Hrvatska) Luka Lončar (Hrvatska) Aleksandar Ivović (Crna Gora) Jonis Fontulis (Grčka) Felipe Perone (Italija) Frančesko di Fulvio (Italija) Dani Lopez (Španija) Eron Janger (Australija)

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.