SA KROVA SVETA NA MARAKANU: Zvuči neverovatno priča da još nema klub!
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije, Foto: Saša Pavlić Koky

POJAČANJE U NAJAVI?

SA KROVA SVETA NA MARAKANU: Zvuči neverovatno priča da još nema klub!

Nema mesta za brigu

Objavljeno: 19:08h

Devojka koja je sa reprezentacijom Srbije osvojila sve medalje sa velikih takmičenja, uključujući i poslednje zlato sa Svetskog prvenstva Tijana Malešević počela je ovih dana da trenira sa Crvenom zvezdom.

Zvuči neverovatno da igračica koja je u poslednjih nekoliko godina ne zna za neuspeh sa najboljom ženskom selekcijom još nema inostrani angažman, ali izgleda da kod nje nema mesta za brigu.

- Čekam pravu ponudu i verujem da će ona stići. Takođe, prija mi odmor posle svih napora koje smo imali kako ovog leta, tako i prethodnih sezona uopšte. Pre podne radim u teretani, popodne sam na treninzima Crvene zvezde. Mislim da mi je to odlična opcija, jer su dvojke sjajne, a rad sa Aleksandrom Vladisavljevim može samo da bude koristan. Još sam „daleko“ od igranja, ali videćemo, ima vremena i za to - rekla je Tijana Malešević.

Tijana Malešević
Tijana Malešević foto: Promo/OSSRB

Godinama unazad Maleševićeva je bila i najopterećenija odbojkašica. Na primer, jedina je odigrala svih 77 mečeva u Gran priju pa joj je odmor bio i više nego potreban. Takođe, ranije je govorila da ne bi imala ništa protiv da, bar dok se ne vrati u formu poželjnu za neki inostrani angažman, nastupa za neki domaći klub. Izgleda da je Crvena zvezda idealno rešenje pa treba očekivati i da uprava kluba reaguje.

Trenutno crveno-bele odbojkašice zauzimaju četvrto mesto na tabeli odbojkaške Super lige i svakako da ta pozicija ne ispunjava ambicije najtrofejnijeg srpskog kluba pa bi angažovanje Tijane Malešević moglo da bude korisno za obe strane.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.