ZAVRŠENE KVALIFIKACIJE U WESG: Poznato je ko ide u Kinu na Svetski turnir!
WESG, Foto: Privatna arhiva

kompjuterske igrice

ZAVRŠENE KVALIFIKACIJE U WESG: Poznato je ko ide u Kinu na Svetski turnir!

U finalu Pro Evolution Soccer na kraju dana sastali su se dva najbolja igračau Srbiji Stefan KepaPFC Slavković i Marko RoksaCZV22 Roksić. Iako je Stefan bio glavni favorit turnira, s obzirom na to da je obezbedio i mesto na PES League Finalu u Liverpulu, Roksić je pobedio 2:1 u partijama

Objavljeno: 19:41h

U toku su su finalni mečevi kvalifikacija za World Electronic Sports Games (WESG), koje je prošle godine igralo oko 63.000 igrača iz 125 zemalja i regiona, a sve to gledalo je onlajn više od 135 miliona ljudi.

Pobednicima kvalifikacija za najveći svetski turnir za nacionalne timove pruža se mogućnost za plasman i borbu za put u Kinu.

Najuspešniji u Hearthstone-u je bio 22-godišnji Uroš Ast3r1x Raković, koji je u finalu pobedio Stefana Djuku93 Đukića, pro esportstu koji nastupa za Crvenu Zvezdu. Pobednik u StarCraft II, DejanM je iskoristio činjenicu da Beastyqt nije bio na takmičenju, i obezbedio sebi put u Kinu na WESG Grand Finale zajedno sa Aster1xom.

foto: Privatna arhiva

U finalu Pro Evolution Soccer na kraju dana sastali su se dva najbolja igračau Srbiji Stefan KepaPFC Slavković i Marko RoksaCZV22 Roksić. Iako je Stefan bio glavni favorit turnira, s obzirom na to da je obezbedio i mesto na PES League Finalu u Liverpulu, Roksić je pobedio 2:1 u partijama.

Ostaju još najbolji timovi u Counter Strike:Global Offensive koji se bore se bore za prestižnu titulu najboljeg tima u Srbiji i ko će predstavljati svoju zemlju u martu sledeće godine na turniru vrednom 5,2 miliona dolara. Turnir je zakazan za sledeći vikend u Gamepub Areni kada je na programu finale, a takmičari pre toga imaju online deo (sreda, 14. novembar, od 15 sati).

Prijavljivanje je otvoreno na Faceit-u bit.ly/2F4U1YA.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.