NAJLUĐA NAJAVA MEČA S PARTIZANOM: Mutanti će krenuti na nas svime što imaju, prošli put nas je zeznula Maja Berović
JSD Partizan, Foto: Nebojša Mandić

KAKVI CAREVI!!!

NAJLUĐA NAJAVA MEČA S PARTIZANOM: Mutanti će krenuti na nas svime što imaju, prošli put nas je zeznula Maja Berović

Ljudi, od danas svi da počnemo da navijamo za ovaj klub... Momci kidaju šta izjavljuju na društvenim mrežama :)

Objavljeno: 11:43h

Volite li da gledate domaću vaterpolo ligu? Ukoliko ne volite, samo upalite Instagram profil VK Dorćola i odmah ćete se odlučiti za koga ćete da navijate.

Ne za Crvenu zvezdu, ne za Partizan, već za njih! Zašto, pitate se?

Zato što su momci toliki carevi, da im je svaki post na ovoj društvenoj mreži smešniji od smešnijeg.

Njihova Instagram objava kojim najavljuju meč sa VK Partizanom na 11. aprilu prenosimo u celosti, jer bi greota bila išta izostaviti odavde.

- Nakon debakla u prvom kolu protiv Palilule, nismo u poziciji da pretimo bilo kome, ali ipak hoćemo! Za sutra je zakazan vaterpolo klasik, derbi nad derbijima, jedina utakmica koja ustvari ima značaj u ovoj raspaloj ligi! Gostujemo ljutom rivalu, koji je letos mutirao u nešto što se zove VK Partizan Rajfajzen Novi Beograd 011 Vukovi, tako da ne znamo šta da očekujemo. Mutanti će svakako krenuti na nas sa svime što imaju, a mi smo prošle nedelje pokazali da smo mnogo gori nego što smo mislili. Ipak, Ludi dabrovi se nikada nisu obazirali na realnost. Zato smo i ludi, jelte? Idemo jako i bezveze, kao i do sad, jer drugačije "numemo"! Prošli put nas je zeznula Maja Berović otkazavši nastup na poluvremenu, zbog čega smo psihički pali u nastavku meča. Sutra je obećala da će doći i voditi nas do važne pobede! Jala i Buba nam se nisu javili, ali možda i oni iznenade. Saša Popović odavno uplatio pare na VKPRNBGD011V. Svi su nas izdali! Ostali ste nam samo vi, verni navijači! Napunite 11. april sutra, a mi ćemo se odužiti lavovskom borbom! Do smrti! Za naš Dorćol! - napisali su iz VK Dorćola.

Zaista, da li ste ikada čuli gotivniju najavu neke utakmice od ove? Bar kada je Srbija u pitanju!

Inače,

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.