GROM IZ VEDRA NEBA: Saša Ilić u upravi Partizana, dok predsednik ostaje isti!
Ilić u fotelji, Foto: Beta/Dušan Sandić

veliko iznenađenje!

GROM IZ VEDRA NEBA: Saša Ilić u upravi Partizana, dok predsednik ostaje isti!

Kapiten fudbalskog kluba u novoj ulozi

Objavljeno:

Saša Ilić je od večerasi član Vaterpolo kluba Partizan. Legendarni kapiten fudbalskog kluba je na Izbornoj skupštini postao član Upravnog odbora velikana sa Banjice.

Na čelu crno-belih i u naredne četiri godine biće Aleksandar Šoštar kao prvi čovek UO i Zoran Avramović kao predsednik Skupštine našeg najtrofejnijeg kluba.

- Moja prijateljica me je pitala da li bih ušao u UO ukoliko mogu da pomognem. Nisam se dvoumio, jer sam partizanovac, a najbitnija stvar je da koliko toliko vratimo klub tamo gde zaslužuje – objasnio je svoj potez Saša Ilić.

Aleksandar Šoštar
Aleksandar Šoštarfoto: Beta/Milan Obradović

Šoštar je podsetioda su generacije stvarale trofejan Partizan i da je zadatak uprave da to nastavi u „sadašnjosti i da udari temelje budućnosti“. Podvukao je da Partizan poslednjih godina preživljava najteže dane u svojoj istoriji.

- Što se tiče sportskih rezultata i dalje smo, i pored velikog odliva igrača, smo veoma uspešni, naročito na domaćoj sceni. Poznato je i da pred nadležnim organima vodimo borbu za bazen. Ali i pored silnih problema i dalje funkcionišemo – istakao je Šoštar.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.