TO SE ČEKALO: Vraća se Ivana Španović!
Ivana Španović, Foto: EPA/Christian Bruna

KONAČNO!!!

TO SE ČEKALO: Vraća se Ivana Španović!

Srbija je na nogama!

Objavljeno:

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović uspešno je zalečila povredu ahilove tetive desne noge i dobila je zeleno svetlo za povratak na stazu.

Španovićeva se povredila tokom kvalifikacija skoka u dalj na Evropskom prvenstvu u Berlinu, usled koje je bila sprečena da brani titulu evropske šampionke iz Amsterdama 2016. godine. Sam proces oporavka trajao je dva meseca, a Španovićeva je nedavno dobila zeleno svetlo svog medicinskog tima na čelu sa doktorom Jovanom Djurovićem za povratak na stazu. - S nestrpljenjem sam čekala povratak na stazu, ali moram da priznam da nije lako vratiti se posle dvomesečne pauze. Krenuli smo s laganim treninzima i za sada sve ide po planu. Spremna sam za naporan rad i radujem se novim izazovima - rekla je Španovićeva, a prenosi njen PR tim.

Ivana Španović
Ivana Španović foto: EPA/Gerry Penny

Kako se navodi u saopštenju, od 1. do 21. novembra sve devojke koje žele da upoznaju Ivanu Španović i da odrade trening sa svetskom i evropskom šampionkom mogu da se odazovu akciji "Treniraj sa Ivanom" (#trenirajsaIvanom). Španovićeva je istakla da se raduje toj akciji i druženju s devojkama, koje će imati priliku, kako je rekla da "iskuse jedan mali deo njene svakodnevice".

- Veoma sam radoznala da čujem njihove utiske tokom i posle treninga. Želja mi je da zajedno podstaknemo devojke da budu aktivne i u ovom periodu godine, kada je definitivno lakše naći izgovor nego uskočiti u trenerku, obuti patike i pokrenuti se. Verujem da će i one meni dati potreban dodatni vetar u ledja i pozitivnu energiju u periodu povratka treninzima posle povrede - dodala je srpska atletičarka.

Više informacija o samoj akciji mogu se naći na oficijelnom Instagram profilu Ivane Španović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.