POZNATI MMA BORAC DIVLJAO AUTOPUTEM: Zovu ga Psiho, iz ovog snimka je jasno i zašto! (VIDEO)
Stefan Bonar, Foto: Printscreen/Twitter

HRABRI VOZAČI GA UKROTILI

POZNATI MMA BORAC DIVLJAO AUTOPUTEM: Zovu ga Psiho, iz ovog snimka je jasno i zašto! (VIDEO)

Vozio je Bonar preko 100 kilometara na čas, naglo je usporavao i vozio cik-cak, ali zaustavljen je koordiniranom akcijom građana koji su ga okružili vozilima i zaustavili

Objavljeno:

Stefan Bonar (41), koji je u UFC-u imao nadimak 'Američki psiho', vozio je pijan auto-putem prema Las Vegasu u Nevadi. Policija ga je uhapsila i optužila za vožnju u pijanom stanju što mu je treći takav prekršaj.

Pustili su ga uz kauciju od 22.000 dolara‚.

I ko zna šta bi se desilo da nije bilo neverovatne hrabrosti ostalih vozača koji su riskirali živote i zaustavili pomahnitalog UFC-ovca. Prvo su javili policiji da netko vozi sumanuto po putu, da menja trake i da će, ako ne reaguju brzo, biti mrtvih.

Vozio je Bonar preko 100 kilometara na čas, naglo je usporavao i vozio cik-cak, ali zaustavljen je koordiniranom akcijom građana koji su ga okružili vozilima i zaustavili.

Dvojica vozača kamiona prva su reagovala, zablokirali su Bonara, a uključili su se i ostali vozači koji su, svaki s jedne strane, napravili obruč oko pijanog vozača i naterali ga da stane.

Stigla je policija koja je privela bivšeg borca i odvela ga u pritvor.

- Uključio se u promet praktično iz pustinje. Imao je jako puno sreće da ne naleti na nekoga. Kad se zaustavio, uopšte nije sedeo na vozačevom mestu. Vozači kamiona su ga usporili, a mi smo ga blokirali s automobilima. Bilo nas je šestоro - ispričala je medicinska sestra Kejti.

Kad je policija stigla, Bonar je već bio savladan. Nije pružao otpor, a policajci koji su ga priveli rekli su kako se miris alkohola osetio s pet metara udaljenosti.

Stefan Bonar nije se borio od 2014. godine i poraza od Ortiza. UFC karijeru završio je s 15 pobeda i devet poraza. Borio se s najboljima iz lakoteške kategorije, gubio je od Andersona Silve, Džona Džounsa, Lijota Makide i Foresta Grifina, a 2010.

Najpoznatiji je po prvoj sezoni Ultimat Fajtera, UFC šoua u kom borci kroz turnirski tip takmičenja pokušavaju da dođu do ugovora za UFC. Borio se protiv Foresta Grifina 2005. godine, izgubio je jednoglasnom sudijskom odlukom, a borba je proglašena jednom od najboljih u lakoteškoj kategoriji ikad.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.