NIŠTA OD HABIBOVE BORBE SA MEJVEDEROM: Sledi nam još jedan MMA spektakl?
Borba Habiba i Mekgregora, Foto: Reuters

BOMBAAAA!!!

NIŠTA OD HABIBOVE BORBE SA MEJVEDEROM: Sledi nam još jedan MMA spektakl?

Ovo bi bio san snova svakog pravog ljubitelja "mešovitih borilačkih veštna"

Objavljeno: 21:49h

Habib Nurmagomedov mogao bi da uđe u borilište sa jednom od najvećih zvezda UFC-a, Žoržom Sen Pjerom, 37-godišnjim Kanađaninom. Navodno, pregovori su u toku, a ukoliko bi došlo do dogovora, to bi bio spektakl.

Sen Pjer (37), koji se borio 28 puta i upisao 26 pobeda uz samo dva poraza, već dugo nije u oktagonu, a podsetimo se kako je to radio dok se još takmičio.

Ipak, 2013. godine je odlučio da se penzioniše, ali se četiri godine kasnije vratio u oktagon i odmah je dobio borbu za titulu protiv tadašnjeg šampiona srednje kategorije - Majkla Bispinga, koga je savladao gušenjem u trećoj rundi, nakon žestoke borbe, koju su oba borca završila krvavih glava, i ponovo je stavio šampionski pojas oko struka.

Habib i Konor
Habib i Konor foto: Reuter/Stephen R Sylvani

Posle toga, zbog bolesti se odrekao pojasa, a pričalo se da bi iste večeri kada su se borili Nurmagomedov i Mekgregor, on u Las Vegasu mogao da odmeri snage sa Nejtom Dijazom. Rekao je da ga tako nešto ne interesuje, ali da bi se vratio da se bori sa boljim iz duela Rusa i Irca, a to je sada Habib. Zbog toga bi, kako je rekao, čak i "sišao" jednu kategoriju ispod.

Podsetimo, već se uveliko priča i o Habibovom boks meču sa Flojdom Mejvederom, ali ukoliko dođe do susreta sa San Pjerom, teško da ćemo gledati Dagestanca sa bokserskim rukavicama na rukama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.